شمش طلا باز هم بدون خریدار

معاملات شمش طلا در بورس کالا در روز گذشته باز هم بدون مشتری بود، این در حالیست که در مبادلات آتی طی یک هفته گذشته تنها یک معامله برای آن ثبت شده است.

خبر را برای من بخوان
به گزارش سایت طلا به نقل از دنیای اقتصاد، شمش طلای 10 اونسی دیروز در بورس کالا، باز هم خریدار نداشت. این محصول جدید الورود به مبادلات آتی که طی یک هفته گذشته تنها یک معامله برای آن ثبت شده باز هم بدون مشتری بود.
از جمله دلایل نداشتن مشتری برای شمش طلای 10 اونسی عدم اعلام جزئیات در مورد تحویل و نوع شمش است که بارها از سوی متقاضیان مطرح شده اما از سوی بورس توجهی به آن نشده است.
براساس این گزارش، روز گذشته قیمت سکه در بازار آتی به دلیل تعطیلی بازارهای جهانی تغییر زیادی نداشت. این در شرایطی است که حجم مبادلات از روند بهتری برخوردار بود و هر یک از سررسیدهای معاملاتی جداگانه دارای صف خرید و فروش بودند.