طراحی زبان خاموش صنعت طلا و جواهر است/ بازار جهانی تشنه طراحی‌های اصیل ایرانی است

رییس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان گفت: طراحی، داستانی را روایت می‌کند؛ فرهنگی را منتقل می‌کند؛ و احساسات را در قالب فلز و سنگ شکل می‌دهد.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا،اختتامیه اولین جشنواره طراحی طلا و جواهر ایران روز گذشته با تجلیل از برترین طراحان طلا و جواهر ایران با حضور روسای اتحادیه ها ی سراسر کشور ، بزرگان صنعت طلا و جواهر و همچنین آلسیو باسکی چهره سرشناس طراحی جواهرات در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.

رییس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان در این همایش گفت:طراحی، نه‌تنها نقطه آغاز تولید یک اثر زینتی است، بلکه روح جاری در تمام مراحل آفرینش آن است. ارزش یک قطعه طلا و جواهر در دنیای امروز، تنها به وزن طلا یا تعداد نگین‌های آن نیست، بلکه به هویتی است که طراحی به آن می‌بخشد.»

وی با اشاره به برگزاری جشنواره‌های طراحی در کشورهای مختلف از جمله امارات، تایلند، ایتالیا و هند، افزود:
«خوشبختانه امسال این رویداد مهم برای نخستین‌بار با موضوع "همدلی اقوام ایرانی" در شهر تاریخی اصفهان برگزار شد. در این جشنواره، چهار نفر از برگزیدگان از کشورهای ژاپن، دانمارک، قبرس و افغانستان انتخاب شدند که این امر نشان از گستره بین‌المللی و اعتبار این رویداد دارد.

نیکخواه تاکید کرد:بازار جهانی امروز بیش از هر زمان دیگر تشنه طرح‌های اصیل، خاص و متمایز است. رقابت تنها بر سر قیمت یا متریال نیست، بلکه بر سر خلق تجربه‌ای زیباشناختی برای مشتریان است. طراحی، داستانی روایت می‌کند؛ فرهنگی را منتقل می‌کند و احساسات را در قالب فلز و سنگ به نمایش می‌گذارد.»

وی در ادامه گفت:برای رسیدن به جایگاه شایسته صنعت طلا و جواهر ایران در بازارهای جهانی، باید به طراحی به‌عنوان یک مزیت رقابتی و نه یک هزینه نگاه کرد. همچنین ضروری است آموزش تخصصی طراحی مورد حمایت قرار گیرد و تعامل میان طراحان و تولیدکنندگان تقویت شود.

او همچنین از علاقه‌مندان به این حوزه خواست با مراجعه به وب‌سایت‌های اتحادیه طلا و جواهر اصفهان و انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر، در جریان رویدادها و فرصت‌های حرفه‌ای قرار گیرند.

رییس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان در پایان با قدردانی از زحمات انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر اصفهان و دیگر برگزارکنندگان این جشنواره اظهار داشت: چنین رویدادهایی، نه‌تنها به ارتقاء جایگاه طراحی ایرانی در بازارهای جهانی کمک می‌کند، بلکه موجب تقویت هم‌افزایی میان طراحان، تولیدکنندگان و فعالان این هنر صنعت می‌شود. امیدوارم این آغاز، جهشی نو در مسیر اعتلای طراحی ایرانی باشد.