اصفهان قطب تولید طلا؛ میزبان هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی طلا و جواهر

محمدرضا خسروی، نایب‌رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر اصفهان گفت: اگر به صادرات نگاه بلندمدت و راهبردی داشته باشیم، بی‌شک این صنعت می‌تواند به یکی از ستون‌های پایدار اقتصاد غیرنفتی کشور تبدیل شود.

خبر را برای من بخوان

نایب‌رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر اصفهان در مصاحبه با سایت طلا جزئیاتی از برنامه‌های جاری هجدهمین نمایشگاه طلا و جواهر اصفهان را تشریح کرد.

وی با اشاره به تعامل مؤثر انجمن با اتاق بازرگانی گفت:تا کنون برنامه‌های برنامه ریزی شده برای نمایشگاه به‌خوبی پیش رفته‌ است.

وی گفت: نخستین برنامه ویژه طراحان را در دستور کار داریم که داوران بین‌المللی نیز در آن شرکت خواهند کرد و یکی از داوران از کشور ایتالیا در این رویداد حضور خواهد داشت.

خسروی همچنین به برگزاری چند برنامه آموزشی در حاشیه نمایشگاه اشاره کرد و افزود: این برنامه قطعا کمک شایانی به پیشرفت این صنعت خواهد داشت.

نایب‌رئیس انجمن تولید کنندگان و صادرکنندگان هدف اصلی این رویداد را حمایت از تولید داخلی و زمینه‌سازی برای صادرات طلا به کشورهای دیگر دانست.

به عقیده خسروی اگر به صادرات نگاه بلندمدت و راهبردی داشته باشیم، بی‌شک این صنعت می‌تواند به یکی از ستون‌های پایدار اقتصاد غیرنفتی کشور تبدیل شود.

وی خاطر نشان ساخت قطعا در جلسه‌ای هم‌اندیشی روسای اتحادیه های سراسر کشور می توانیم مسائل ومشکلات این صنعت را عنوان و راهکاری برای آن اندیشه کنیم.

به گفته خسروی، نمایشگاه اصفهان به دلیل حضور تولیدکنندگان ماشین آلات و تجهیزات تخصصی و کمیته گوهر سنگ ها و طراحان از نقاط قوت نمایشگاه است و جایگاهی منحصربه‌فرد در کشور دارد.

خسروی گفت: اصفهان «قطب تولید طلای کشور» می باشد و طبیعتا در حد نمایشگاه بین المللی برگزار می شود.

نایب رییس انجمن تولید کنندگان و صادرکنندگان اصفهان در پایان از تمامی رؤسای محترم اتحادیه‌ها، تولیدکنندگان، طراحان، صادرکنندگان، پژوهشگران و سایر همکاران خواست تا در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی طلا، جواهر، نقره، گوهرسنگ‌ها و ماشین‌آلات اصفهان از تاریخ 31 اردیبهشت لغایت 3 خردادماه حضور یابند.