دیدار ترامپ و الجولانی در ریاض + فیلم

منابع خبری از دیدار «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا با «احمد الشرع» ملقب به «ابومحمد الجولانی» رئیس دولت موقت سوریه در شهر ریاض پایتخت عربستان خبر دادند.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا به نقل از شبکه المیادین، رئیس جمهور آمریکا و الجولانی با یکدیگر در حاشیه نشست کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس با ترامپ که قرار است تا دقایقی دیگر در ریاض برگزار شود، دیدار کردند.

این دیدار پس از آن انجام شد که ترامپ اعلام کرد که کشورش تحریم های اعمال شده علیه سوریه را برخواهد داشت.

رئیس جمهوری آمریکا در جریان سفر دوره ای خود به خاورمیانه روز سه شنبه وارد ریاض شد و با مقامات بلندپایه این کشور دیدار و توافقنامه شراکت اقتصادی راهبردی امضا کرد.

ترامپ در عربستان اعلام کرد که قصد دارد پس از سقوط حکومت «بشار اسد»، تحریم‌ها علیه سوریه را لغو کند، اقدامی که به گفته او «به سوریه فرصتی برای عظمت دوباره می‌دهد.»

رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در سخنانی در یک مجمع سرمایه‌گذاری عربستان سعودی گفت که این تصمیم را پس از گفت وگو با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی و همچنین رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه گرفته است.

ترامپ گفت: «من دستور توقف تحریم‌ها علیه سوریه را خواهم داد تا به آنها فرصتی برای عظمت بدهم.»

رئیس جمهوری آمریکا افزود: زمان آن فرا رسیده که به سوریه فرصت بدهیم...امیدوارم دولت تازه سوریه صلح را حفظ کند... دولت من اقدامات اولیه برای عادی سازی روابط سوریه و آمریکا را آغاز کرده است.»

رئیس‌جمهور آمریکا ادامه داد: مارک روبیو وزیر خارجه آمریکا با وزیر خارجه سوریه دیدار خواهد کرد. دستور خواهم داد تا همه تحریم‌ها علیه سوریه برداشته شود تا این کشور فرصتی برای دستیابی به شکوه پیدا کند.

سفر دوره ای ترامپ که تا ۲۶ اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت، شامل سفر به عربستان سعودی، قطر و امارات متحده عربی است و واشنگتن هدف از آن را تقویت همکاری‌های راهبردی با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس عنوان کرده است.

پیش از این رسانه های آمریکایی در مورد سفر ترامپ به کشورهای حاشیه خلیج فارس براساس اظهارات مقام های فعلی و سابق آمریکا و دو مقام عرب اعلام کردند که هدف او بازگشت به آمریکا با توافق‌ها و تعهدات سرمایه‌گذاری به ارزش یک تریلیون دلار است.