اقدام بی‌نظیر زن سیرجانی وسط چهارراه بعد از قطع برق!

به دلیل قطعی برق بانوی سیرجانی مشکل تردد خودرو ها در چهارراه را حل کرد.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، به دلیل قطعی برق بانوی سیرجانی مشکل تردد خودرو ها در چهارراه را حل کرد.

درحالی که تازه به میانه بهار رسیدیم، قطعی‌های برق در برخی شهرستان‌ها به ۴ ساعت در روز و حتی بیشتر هم رسیده و به‌نظر می‌رسد هیچ برنامه مشخصی در خصوص اعمال خاموشی‌ها وجود ندارد.

امسال برای اولین بار در میانه فروردین ماه با کسری تولید نسبت به تقاضای برق مواجه شدیم و خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده برق را در نخستین ماه سال در بخش خانگی شاهد بودیم.

درحالی که انتظار می‌رفت این وضعیت بی‌برنامه در اعمال خاموشی‌های بهاره، یک تا نهایتا دو هفته به‌طول انجامد و دوباره مجموعه توانیر و وزارت نیرو وضعیت تأمین برق را سامان‌دهی کنند، اما در کمال ناباوری، خاموشی های با برنامه و بی برنامه‌ای که از میانه فروردین شروع شده بود، ادامه‌دار شد و درحال وصل شدن به خاموشی‌های برنامه ریزی شده فصل گرم امسال است.

روز گذشته در شهرستان‌های استان تهران از روستاها و شهرهای شمالی استان (منطقه شمیرانات) تا شهرهای غرب استان (شهریار و حومه) قطعی‌های برق دو تا ۴ ساعته برق گزارش شده که اغلب بدون برنامه و در هماهنگی حداقلی با برنامه اعلامی بوده‌اند.