فروش طلای آب‌شده در پلتفرم‌ها؛ زنگ خطر برای صنعت طلا و جواهر

نایب رییس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت:بزرگ‌ترین دغدغه فعلی مسئله فروش طلای آب‌شده به مردم از طریق پلتفرم هایی است که در ماههای اخیر با تبلیغات گسترده در کشور در حال انجام است و آسیب جدی به صنعت ما وارد کرده‌اند.

خبر را برای من بخوان

نایب رییس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران در حاشیه نهمین نمایشگاه طلا و جواهرمشهد در مصاحبه اختصاصی با سایت طلا گفت:بزرگ‌ترین دغدغه فعلی مسئله فروش طلای آب‌شده به مردم از طریق پلتفرم هایی است که در ماههای اخیر با تبلیغات گسترده در کشور در حال انجام است و آسیب جدی به صنعت ما وارد کرده‌اند.

وی گفت:این روند باعث کاهش تمایل مردم به خرید مصنوعات طلا شده است و تأثیر منفی مستقیم بر تولیدکنندگان، و واحدهای تولیدی صنعت طلا گذاشته است.

شربیانی خاطر نشان ساخت با توجه به سخنان رهبر معظم انقلاب و نام‌گذاری سال ۱۴۰۴ به عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» این روند مغایر با سخنان ایشان است و از دولت محترم و مسئولان انتظار داریم که به‌صورت جدی وارد این موضوع شوند زیرا در هیچ کجای دنیا، فروش طلای خام به مردم با چنین ابعادی با این حجم از تبلیغات گسترده و پلتفرم ها انجام نمی‌شود.

وی خاطر نشان ساخت این پلتفرم‌ها، نه‌تنها چرخه تولید را مختل می‌کنند، بلکه فرهنگ مصرف را هم به‌سمت خام‌فروشی سوق می‌دهند.

نایب رییس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران در پایان گفت از طریق نامه‌نگاری‌های رسمی به مسئولان آسیب‌ها و پیامدهای این وضعیت را انتقال داده‌ایم و در حال بررسی موضوع هستند و امیدواریم که به‌زودی شاهد نتایج و اقدامات بازدارنده باشیم.