«تعامل» و «ساماندهی» از اهم برنامه های اتحادیه جدید طلا و جواهر تهران

سایت طلا: دبیر اتحادیه طلا و جواهر تهران، ضمن بیان مهمترین برنامه های این اتحادیه در دوره جدید، از استفاده همه ظرفیتهای این صنف برای حل مشکلات صنعت و صنف طلا و جواهر خبرداد.

خبر را برای من بخوان


مسعود یزدانی عضو هیئت مدیره صنف طلا و جواهر تهران در گفتگو با سایت طلا، ضمن تشکر از حضور حداکثری اعضاء به خصوص حضور پیشکسوتان صنف طلا و جواهر در پای صندوقهای رأی انتخابات این اتحادیه و احساس وظیفه ایشان گفت: با هماهنگی و همکاری هایی که در این اتحادیه صورت گرفته، امیدواریم که کاری که در خور صنف و صنعت طلا و جواهر است انجام گیرد.

وی با اشاره به لزوم اتحاد و در کنارهم بودن در این صنف خاطرنشان کرد: از اول هدف ما تعامل با همه گروهها بود، و در هیئت مدیره جدید همه دیدند که چه تعامل و همکاری خوبی صورت گرفت، و برخی از بدعت ها در این اتحادیه شکسته شد.

یزدانی با بیان لزوم توجه به مسائل داخلی اتحادیه و در اولوت قرار دادن آن افزود: اتحادیه طلا و جواهر تهران نیاز به ساماندهی دوباره دارد، و باید این اتحادیه را بشکافیم و نقاط ضعف آن را برطرف کنیم، و برای نتیجه مطلوب دوباره آن را جمع نمائیم.

دبیر اتحادیه طلا و جواهر تهران استفاده از نظرات و تجربیات پیشکسوتان را در اتحادیه جدید بسیار حائز اهمیت برشمرد و تصریح کرد: ما در عمل ثابت می کنیم که از همفکری و کمک پیشکسوتان و امنای صنفی کمک خواهیم گرفت و دست تک تک آنان را می بوسیم و چیدمان خود را مدیون ایشان هستیم.

این فعال صنف طلا و جواهر ضمن مهم دانستن رفع مشکلات این صنف و اهمیت تعامل و گفتگو با نهادها و سازمانهای مربوطه اعلام کرد: این هیئت مدیره اتحادیه قبلی را ارزیابی خواهد کرد، و مسلماً از افراد قوی و توانمند استفاده خواهد نمود.

وی ضمن بیان اهمیت موضوع رسانه در صنف بزرگ طلا و جواهر تأکید کرد: اگر تشکل و سازمانی با رسانه ها تعامل نداشته باشد، رشدی نخواهدکرد و در اتحادیه جدید طلا و جواهر تهران راه اندازی روابط عمومی و داشتن رسانه ای قوی و پویا بسیار لازم و ضروری به نظر می رسد، ان شاء الله در این اتحادیه ارتباط تنگاتنگی با رسانه ها خواهیم داشت./ج