اونس طلاکلیک
مظنهکلیک
18 گرمکلیک
ارزش سکهکلیک
قدیم (بهار)کلیک
جدید (امامی)کلیک
نیمکلیک
ربعکلیک

بیرون کردن زن از خانه توسط شوهر چه حکمی دارد؟

زن و شوهر، نه تنها به لحاظ اخلاقی در قبال یکدیگر مسئولیت دارند بلکه در قانون نیز، حقوق و تکالیف آن‌ها، بیان شده است.

به گزارش سایت طلا، زن و شوهر، نه تنها به لحاظ اخلاقی در قبال یکدیگر مسئولیت دارند بلکه در قانون نیز، حقوق و تکالیف آن‌ها، بیان شده است.

مجازات بیرون ‌کردن زن از منزل یکی از مواردی است که زوجین باید از آن اطلاع داشته باشند. بر اساس قانون و شرع، مرد موظف است که به همسر خود نفقه بپردازد. همچنین محل مناسبی برای زندگی با وی، تدارک ببیند تا قادر به ادای وظایف زناشویی خود در قبال همسر باشد. به همین دلیل، زمانی که شوهر، اقدام به بیرون‌کردن زن از خانه نماید، مانند آن است که به تکالیف خود در راستای پرداخت نفقه، تأمین مسکن مناسب در شأن زن و نیز حسن معاشرت با وی، عمل‌نکرده است.

عواقب حقوقی اخراج زن از خانه توسط مرد

در شرایطی که شوهر اقدام به اخراج زن از منزل و بیرون‌کردن زن از خانه نموده باشد، ازآن‌جهت که زن در سختی غیرمتعارفی قرار گرفته و ممکن است برای سکونت خود دچار مضیقه شده و پول کافی برای تأمین مخارج روزمره خود را نداشته باشد، می‌تواند با استناد به شرایط عسر و حرجی که مرد برای وی ایجاد نموده است، از دادگاه خانواده تقاضای طلاق عسر و حرج نماید. البته باید به یادداشت که در این شرایط، زن باید اخراج و بیرون‌شدن از منزل توسط زوج را در دادگاه اثبات نماید.

مجازات بیرون ‌کردن زن از منزل توسط مرد

اخراج زن از خانه توسط مرد، به این صورت است که مرد با تعویض قفل درب منزل، مانع از آن می‌شود که زن به منزل خود بازگردد. البته گاهی هم مرد با کتک‌زدن زن و بیرون انداختن وی از منزل، این اقدام را انجام می‌دهد. در چنین مواردی می‌بایست عواقب کیفری و حکم کیفری اخراج زن، مدنظر قرار گیرد.

یکی از مهم‌ترین عواقب کیفری اخراج زن از خانه توسط مرد، آن است که زن می‌تواند از مرد بابت عدم پرداخت نفقه شکایت کند. در واقع پرداخت نفقه به زن، تکلیف قانونی مهم مرد است. عدم انجام این تکلیف، در قانون حمایت خانواده جرم‌انگاری شده است. به همین دلیل، ازآن‌جهت که اخراج زن از خانه و بیرون‌کردن زن از منزل، حق مسکن زن را به‌عنوان یکی از ملزومات پرداخت نفقه، خدشه‌دار نموده است، زن می‌تواند به استناد آن، از شوهر شکایت ترک انفاق (نپرداختن نفقه) کند.

به این صورت که زن، باید به شیوه کیفری و در دادسرا، از شوهر خود شکایت عدم پرداخت نفقه مطرح کند. اگر این موضوع اثبات شود، عواقب مهمی همچون حبس یا زندانی‌شدن مرد را به همراه خواهد داشت.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد