پیاده سازی پنجره واحد تجاری در مناطق آزاد
سایت طلا: مدیر کل دفتر توسعه دولت الکترونیکی وزارت صنعت از پیاده سازی پنجره واحد تجاری در مناطق آزاد خبر داد و گفت: تجار و بازرگانان برای دریافت مجوز به منظور واردات و صادرات نیازی به مراجعه حضوری ندارند و کلیه امور به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد.
تاریخ: ۱۵/مهر/۹۲ ساعت ۱۱:۰۲ | اقتصاد ایران شناسه خبر: ۱۴۲۷۶
سید حسین پاریاب در گفتگو با خبرنگار سایت طلا در خصوص نقشه راه تجارت الکترونیک کشور اظهار داشت: سال 89تدوین نقشه راه تجارت و اقتصاد الکترونیک کشور صورت گرفت که قرار است این نقشه راه با حضور تمام نمایندگان، همه دستگاهها و شرکتها و نهادها در سراسر کشور نهایی و توسط هیئت دولت مصوب شود .
مدیر کل دفتر توسعه دولت الکترونیکی وزارت صنعت در ادامه افزود: خروجی نقشه راه حدود 500پروژه است که باید در کشور انجام شود و پروژه پیاده سازی پنجره واحد تجاری در مناطق آزاد یکی از این پروژه هاست که قرار است به صورت پایلوت در این مناطق اجرا شود.
وی ضمن بیان اینکه ما منطقه آزاد ارس را برای پیاده سازی پنجره واحد تجاری انتخاب کردیم تصریح کرد: با این امر تجار و بازرگانان نیاز نیست که به منظور دریافت مجوز برای واردات و صادرات مراجعه حضوری داشته باشند زیرا کلیه امور به صورت الکترونیکی صورت می گیرد.
پاریاب با تاکید بر اینکه تجارت و داد و ستد ما باید تسهیل شود، و همه ارتباطات به صورت الکترونیکی و استاندارد انجام شود از انجام پروژه های دیگر در کیش خبرداد و خاطرنشان کرد: با راه اندازی درگاه الکترونیکی در کیش ما می توانیم کلیه اطلاعات را به کاربران از خانوارها گرفته تا تجار وبازرگانان ارائه دهیم.
وی همچنین با اشاره به انجام پروژه ای به صورت پایلوت در کاشان گفت: ایجاد گردشگری الکترونیک، کارت شهروندی الکترونیک، توسعه تجارت الکترونیک فرش دستباف و بیمه الکترونیک از جمله موارد این پروژه است.
پاریاب ضمن بیان پیاده سازی پنجره واحد تجاری در مناطق آزاد قشم ، چابهار و کیش در گفتگو با سایت طلا اظهار داشت: این امر یک درگاه واحد برای کل کشور است که کاربران می توانند از سراسر دنیا وارد شوند و کلیه خدماتی را که می خواهند از این طریق انجام دهند.
مدیر کل دفتر توسعه دولت الکترونیکی وزارت صنعت در پایان تاکید کرد: خروجی های این نقشه راه قرار است در هشتمین همایش ملی و دومین همایش بین المللی تجارت اقتصاد و الکترونیک که در29، 30 و31اردیبهشت سال93 برگزار می شود، اعلام خواهد شد.