افزایش قیمت ارزها امروز در مرکز مبادلاتی
سایت طلا: قیمت انواع ارز امروز پنج شنبه در مرکز مبادلاتی از سوی بانک مرکزی اعلام شده که بر اساس آن نرخ اکثر ارزها با افزایش روبرو شده است.
تاریخ: ۲۳/خرداد/۹۲ ساعت ۱۰:۱۷ | اقتصاد ایران شناسه خبر: ۱۲۰۱۵
به گزارش سایت طلا، بانک مرکزی امروز نرخ دلار آمریکا را با 20 ریال افزایش 24 هزار و 787ریال اعلام کرده و یورو نیز در روز جاری با رشد 147 ریالی به 33 هزار و 117ریال رسیده است.
بر اساس این گزارش، لیر ترکیه 13 هزار و 212 ریال قیمت گذاری شده که نسبت به روز گذشته 123ریال افزایش قیمت دارد. پوند انگلیس نیز 38 هزار و 881ریال اعلام شده که نسبت به روز گذشته با رشد 127ریالی مواجه شده است.
بر این اساس، فرانک سوئیس26 هزار و 736ریال، کرون سوئد 3 هزار و 8ریال، روپیه هند 429 ریال، درهم امارات 6 هزار و 748ریال، روبل روسیه 768ریال و ریال قطر 6 هزار و 809ریال از سوی بانک مرکزی اعلام شده که نرخ تمامی این ارزها امروز افزایش قیمت داشته اند.
فرانک سوئیس 26 هزار و 736ریال و یوان چین 4 هزار و 35ریال تعیین گردیده که قیمت این ارزها نسبت به روز گذشته با کاهش روبرو شده است./الف