اونس طلا2302.52
مظنه14,631,000
18 گرم3,377,500
ارزش سکه32,963,643
قدیم (بهار)37,900,000
جدید (امامی)41,300,000
نیم23,900,000
ربع15,200,000

اشتباهاتی که همه در هنگام درست کردن جوجه کباب مرتکب می شوند

جوجه کباب یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که درست کردن آن بر خلاف انتظارتان کار ساده ای نیست.

به گزارش سایت طلا، جوجه کباب یکی از معروف ترین غذا های ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. بسیاری از افراد هنگامی که به گردش می روند جوجه کباب درست می کنند. اگر شما نیز از این دسته هستید مراقب باشید که این اشتباهات را مرتکب نشوید.

اما 5 اشتباهی که در درست کردن جوجه کباب نباید مرتکب شوید:

1. اول آبلیمو و نمک نزنید: قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک ابتدا روغن به آن اضافه کنید تا جوجه ها با روغن کاور شوند و بعد آبلیمو و نمک بزنید. به این شکل جوجه ها هرگز بعد از پخت خشک نمی شوند.

2. هرگز پیاز را رنده نکنید: اگر پیاز را رنده کنید به تکه های جوجه می چشبند و در هنگام کباب کردن پیاز ها سیاه می شوند و شما فکر می کنید جوجه آماده است درحالی که جوجه خام است و از طرفی دیگر پیاز ها نیز مرغ را تلخ می کنند. بهتر است جوجه پیاز را خلالی کنید.

جوجه کباب

3. زعفران را با موادقاطی نکنید: هرگز زعفران دم شده با دیگر مواد ترکیب نکنید در این صورت فقط مواد جوجه رنگ می گیرد و جوجه رنگ کمی دارد. بلکه بهتر است زعفران را در ابتدا به سطح مرغ بزنید و بگذارید یک ساعت استراحت کند و سپس مابقی مواد را اضافه کنید.

4. از ادویه ها غافل نشوید: مرغ ذاتا دارای بوی نامطبوعی است که اضافه کردن پیاز و زعفران تا حد زیادی این بو را می گیرد با این حال اضافه کردن ادویه هایی مانند پودر سیر و فلفل سیاه و پودر پیاز می تواند طعم جوجه ها را خوشمزه کند.

5. کره را جایگزین روغن مایع نکنیدک کره در اثر سرما سفت می شود حتی اگر ان را گرم کنید اما مرغ سرد است و در نهایت موادجوجه در یخچال قرار می گیرد و هیچ تاثیری بر روی نرم ماندن جوجه ها ندارد در نهایت اگر بخواهید می توانید برای عطر و طعم آن یک قاشق کره آب شده به جوجه های پخته شده اضافه کنید.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد