اونس طلا2299.44
مظنه14,846,000
18 گرم3,427,200
ارزش سکه33,448,038
قدیم (بهار)38,200,000
جدید (امامی)41,800,000
نیم24,300,000
ربع15,500,000

پاستوکووک ۹۶.۵ درصد از بستری و نوع شدید بیماری کرونا جلوگیری می‌کند

رییس انستیتو پاستور ایران گفت: گزارش نهایی کارآزمایی بالینی فاز سوم واکسن پاستوکووک نشان می‌دهد که در ۹۶.۵ درصد افراد دریافت کننده این واکسن، ایمنی مناسب برای پیشگیری از بستری و ابتلا به نوع شدید بیماری ایجاد می‌شود که نتیجه بسیار خوبی است.

به گزارش سایت طلا ، آنالیز نهایی اثربخشی واکسن پاستوکووک که در اوایل این هفته منتشر شد، نشان می دهد این واکسن ۹۶.۵ درصد از بستری و نوع شدید بیماری کرونا جلوگیری می کند. این درحالی است که یکی از مجریان طرح مطالعاتی این واکسن چند روز پیش براساس گزارش اولیه نتایج کارآزمایی این مقدار را ۹۵ درصد اعلام کرده بود که بنا به اعلام اخیر رییس انستیو پاستور ایران براساس آخرین آنالیز، درصد نهایی ۹۶.۵ درصد است.

دکتر علیرضا بیگلری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا اظهار داشت: رقم ۹۶.۵ درصد قابل مقایسه با معتبرترین تولیدکنندگان واکسن کرونا در دنیا است و به عبارتی نشان می دهد که پاستوکووک جزو بهترین واکسن های دنیا است.

وی یادآور شد: همچنین نتابج نهایی کارآزمایی بالینی فاز سوم پاستوکووک نشان می دهد که این واکسن می تواند در ۱۰۰ درصد افراد آنتی بادی خنثی کننده ویروس کرونا را ایجاد کند که این موضوع افتخاری بزرگ برای کشور است.

رییس انستیتو پاستور ایران ادامه داد: در این بررسی ها مشخص شد تزریق سه دز واکسن کارایی بهتری دارد و بر این اساس در بزرگسالان توصیه به استفاده از سه دز (۲ دز پاستوکووک و یک دز پاستوکووک پلاس) شده است.

واکسن عمده ترین راهکار برای پیشگیری از جهش های ویروس کرونا است
بیگلری، تزریق واکسن را بهترین راهکار برای پیشگیری از جهش های ویروس کرونا دانست و به مردم توصیه کرد که حتما واکسن کرونا را تزریق کنند تا علاوه بر حفظ تندرستی خود از بروز جهش جلوگیری شود.

وی در پاسخ به سوالی درمورد احتمال ادامه جهش های ویروس کرونا گفت: جهش های این ویروس همچنان ادامه خواهد یافت. مطالعات نشان داده است که جهش ها در جوامعی شدت بیشتری دارد که واکسن نزده اند.

رییس انستیتو پاستور افزود: هرچند واکسیناسیون، ایمنی مناسبی را ایجاد می کند اما پس از مدتی اثر ایمنی در دریافت کنندگان کاهش پیدا می کند. یافته های علمی نشان می دهد که مردم برای ایجاد ایمنی بیشتر به دزهای یادآور و تقویت کننده نیاز دارند.

بیگلری، زمان مناسب برای تزریق دز یادآور را بین ۶ تا ۹ ماه نیاز اعلام کرد و گفت: در طراحی واکسن ها در دزهای یادآور باید دقت شود تا سویه های جدید را پوشش دهد.

به گزارش سایت طلا، پاستوکووک واکسن نوترکیب است که فازهای اول و دوم تست بالینی این واکسن تولید مشترک انستیتو فینلای کوبا و انستیتو پاستور ایران در کشور کوبا انجام شد. در فاز اول ۴۰ داوطلب و در فاز دوم هم ۹۲۰ داوطلب حضور داشتند. در این ۲ فاز هم بی خطری واکسن و تعیین دز مناسب مورد ارزیابی قرار گرفت.

فاز سوم کارآزمایی بالینی این واکسن هم در ایران و هم در کوبا انجام شد که در کوبا ۴۴ هزار داوطلب و در ایران ۲۴ هزار داوطلب حضور داشتند. این مرحله در ایران در هشت شهر انجام شد.

این واکسن مجوز اضطراری را از سازمان غذا و داروی ایران دریافت کرده و در حال تزریق به هموطنان است.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد