اونس طلا2313.83
مظنه14,746,000
18 گرم3,404,100
ارزش سکه33,222,738
قدیم (بهار)37,800,000
جدید (امامی)41,200,000
نیم23,700,000
ربع14,900,000

این 3 غذا خطر ابتلای شما به دیابت را کاهش می دهد

وقتی از دیابت حرف می زنیم معمولا ذهن همه افراد به سمت شکر کشیده می شود. اما تحقیقات جدید نشان می دهد که گروه دیگری از غذا ها نیز وجود دارد که نقش کلیدی در دیابت دارد.

تیمی از محققان دانشگاه آلبرتای کانادا و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ایران مطالعه جدیدی را در مجله تغذیه منتشر کردند. در آن، محققان بررسی کردند که چگونه غذاهای لبنی ممکن است در میان بیمارانی که قبلاً در معرض خطر بودند، منجر به دیابت نوع 2 شود.

محققین دریافتند که مصرف لبنیات و چربی موجود در آن تاثیر خاصی بر روی ریسک ابتلا به دیابت نوع دو دارد. برای مثال شرکت کنندگان در این تحقیق که مصرف لبنیات خود را کاهش دادند خطر ابتلا به دیابت در آنها افزایش یافت.

آنها همچنین دریافتند که افزایش مصرف لبنیات کم چرب می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع دو را نسبت به افرادی که میزان مصرفشان تغییری نمی کند کاهش دهد.

ماست

شرکت کنندگان این تحقیق که به طور مشخص مصرف شیر و ماست کم چرب خود را افزایش دادند، به میزان 43 درصد خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در آنها کاهش پیدا کرد.

محققان همچنین مشاهده کردند که وقتی پنیر معمولی (پرچرب) جایگزین شیر کم چرب شد، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 66 درصد افزایش داد. زمانی که این پنیر جایگزین ماست کم چرب شد، خطر 47 درصد بیشتر بود.

محققان بر این باورند که مصرف ماست کم چرب می تواند جایگزین برخی دیگر از غذا های غیر سالم مانند بستنی شده و از این رو خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش می دهد.

شیر

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد