- قیمتهاآخرین قیمت ها07:31 1399/10/29
اونس طلا ۱۸۲۸.۱ مظنه بازار تهران ۴,۲۶۲,۰۰۰ طلاي 18 عيار ۹۸۳,۸۰۰ طرح قدیم ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ طرح جدید ۱۰,۳۷۰,۰۰۰ نیم سکه ۵,۵۰۰,۰۰۰ ربع سکه ۳,۵۰۰,۰۰۰ سکه گرمي ۲,۱۰۰,۰۰۰ دلار درهم يورو - ورود به سایت
به گزارش سایت طلا،محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام پیش از ظهر یکشنبه نهم آذرماه با حضور در خانه دانشمند هستهای شهید محسن فخریزاده، ضمن تبریک و تسلیت به همسر، فرزندان و بستگان این شهید والامقام گفت: من برادری عزیز از سبزپوشان سپاه را از دست دادم.
رضایی در این دیدار به همسر صبور و همیشه همراه شهید، گفت: محسن فردی عارف مجاهد و دانشمند بود. از اول ورود به سپاه، با عرفان الهی و اشعار حافظ اُنس داشت و در مبارزه با ضد انقلاب، در کردستان و حضور در دفاع مقدس پیشگام بود و در پیشرفت هسته ای و عبور از مرزهای دانش فیزیک هسته ای نقش قاطع و جدی داشت.
وی تاکید کرد: حداقل سیلی ما به آمران این جنایت تروریستی این است که دولت ما اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را متوقف کند و سازمان انرژی هسته ای، رژیم بازرسی ها را مورد تجدیدنظر قرار دهد و فوراً اقدامات حداقلی نظیر تعلیق پخش آنلاین دوربین ها، کم کردن یا تعلیق بازرسان و اعمال محدودیت هایی در دسترسی بازرسان به سایتها و دانشمندان هسته ای ایران را در دستورکار قرار دهد.
رضایی گفت: هیچ دلیلی ندارد هنگامی که آمریکا و اروپا به طور رسمی و عملی از برجام خارج شده اند، دولت و مجلس ما درباره NPT و پرتکل الحاقی و برجام هیچ بررسی مجدد و تجدیدنظری نداشته باشد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اینکه رژیم صهیونیستی و عربستان قصد دارند از آخرین روزهای حیات سیاسی ترامپ در جنگ افروزی استفاده کنند، مانع از مجازات جدی آمران و عاملان ترور دانشمند برجسته هستهای ما نخواهد شد.
رضایی افزود: در دیپلماسی انقلابی، مجازات متناسب و سیلی بزرگ هست و از جنگ جلوگیری میشود ولی در دیپلماسی سازشکارانه، مجازات و اجرای عدالت کنار گذاشته می شود که جنگ نشود و غالباً تاریخ نشان داده دیپلماسی سازش یا کشور را تسلیم می کند و یا آن را با جنگ مواجه می کند.
این استاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) افزود: همانطور که قبلاً گفتم خروش انقلابی ما به زودی آمران و عاملان این جنایت و تک تک آن تارنشینان روسیاه تاریخ را با سیلی بزرگ از سریر قدرت پایین میکشد و زلزال سهمگین و ابابیل فولادین اقتدار ملت ایران دیر یا زود بر آنها فرود خواهد آمد.
سایر خبر های مفید در 1 روز گذشته
اونس طلا | ۱۸۲۸.۱ | |
مظنه بازار تهران | ۴,۲۶۲,۰۰۰ | |
طلای 18 عیار | ۹۸۳,۸۰۰ |
طرح قدیم | - | |
طرح جدید | ۱۰,۳۷۰,۰۰۰ | |
نیم سکه | ۵,۵۰۰,۰۰۰ | |
ربع سکه | ۳,۵۰۰,۰۰۰ | |
سکه گرمی | ۲,۱۰۰,۰۰۰ |
نفت | ۵۶.۱۸ | |
نقره | ۲۴.۹۶ | |
پلاتینوم | ۱۰۸۶ | |
پالادیوم | ۲۴۲۴ |
سیدپ چهار ماه میگه :
تاریخ: 1399/09/10 ساعت 07:45
احسنت بر دکتر سردار رضایی عزیز