بیرانوند گفت بعد از تو من هم استقلالی می‌شوم/هنوز دیر نیست او به موقعش بیاید

هم‌بازی سابق علیرضا بیرانوند به او توصیه می‌کند در شرایط فعلی خود را مقابل هواداران تراکتور قرار ندهد.

خبر را برای من بخوان

هم‌بازی سابق علیرضا بیرانوند به او توصیه می‌کند در شرایط فعلی خود را مقابل هواداران تراکتور قرار ندهد.

شایعات مربوط به احتمال حضور علیرضا بیرانوند در استقلال همچنان با واکنش چهره‌های مختلف فوتبال همراه است. امین حاج‌محمدی، مدافع سابق استقلال که در نفت تهران با بیرانوند هم‌بازی بود، با اشاره به قرارداد فعلی او با تراکتور، تأکید کرد که چنین تصمیمی باید در زمان مناسبی گرفته شود. او همچنین با مقایسه شرایط بیرانوند و محمد خلیفه، نظرش را درباره انتخاب دروازه‌بان آینده استقلال مطرح کرد.

حاج‌محمدی درباره شایعات مربوط به انتقال علیرضا بیرانوند به استقلال گفت: علیرضا بیرانوند دوست قدیمی من است. البته الان به دلیل بعضی صحبت‌هایی که در اینستاگرامش مطرح کرده، ما دوستان قدیمی‌اش کمی از دست او ناراحت هستی، به‌ویژه به خاطر صحبت‌هایی که درباره آقای دایی انجام داد.

او که در نفت تهران با بیرانوند هم‌بازی بود، درباره مذاکره او با استقلال در آن مقطع گفت: زمانی که من به استقلال آمدم، علیرضا هم در همان مقطع در آستانه حضور در تیم بود. باشگاه استقلال در حال صحبت با مهدی رحمتی هم بود. باشگاه با بیرانوند جلسه داشت و او هم تمایل زیادی داشت که به استقلال بیاید. دو یا سه روز بعد از اینکه من به استقلال آمدم، او تلفنی با من صحبت کرد و گفت من هم قرار است بیایم، اما استقلال در آن زمان یک گلر به نام مهدی رحمتی داشت. رحمتی به دلیل مسائلی که خودشان می‌دانند، یک سال از تیم دور شده بود و سرمربی وقت او را کنار گذاشته بود. مهدی رحمتی دروازه‌بان خیلی بزرگی است و قرار بود برگردد و به همین دلیل علیرضا به استقلال نیامد.

حاج‌محمدی گفت: در مجموع اگر بیرانوند همچنان تمایل دارد به استقلال بیاید، به نظر من هنوز دیر نشده است. اما وقتی او تحت قرارداد باشگاه تراکتور است، نباید درباره این مسائل صحبت کن‌د. من به‌عنوان دوست قدیمی‌اش به او می‌گویم که اگر قصد دارد به استقلال بیاید، باید زمان مناسبی را برای این تصمیم انتخاب کند و الان نباید مقابل باشگاه تراکتور قرار بگیرد.

او درباره انتقاد برخی از پیشکسوتان استقلال از این انتقال احتمالی گفت: به نظر من این هم می‌تواند یک صحبت آنی باشد. در گذشته هم چنین اتفاقاتی رخ داده است و برای مثال، رامین رضاییان به استقلال آمد، چه اتفاقاتی افتاد؟ با این حال، درخواست من از مسئولان باشگاه استقلال این است اتفاقی که برای رامین رضاییان افتاد، تکرار نشود. اگر قرار است علیرضا بیرانوند به این تیم بیاید، در مسیر درستی قرار بگیرد. من فکر می‌کنم سهراب بختیاری‌زاده باهوش است و همانطور که نگذاشت رامین برگردد، در مورد علی بیرانوند هم تصمیم درستی می‌گیرد. امیدوارم اگر قرار است بیرانوند به استقلال بیاید، در مسیر درستی باشد.

او درباره جذب محمد خلیفه گفت: به نظر من خلیفه می‌تواند ۱۰ تا ۱۲ سال برای استقلال دروازه‌بانی کند و من باشم، خلیفه را انتخاب می‌کند. علیرضا بیرانوند دروازه‌بان بزرگی است و در حال حاضر بهترین دروازه‌بان ایران محسوب می‌شود، اما خلیفه از بازیکنان آکادمی استقلال است و می‌تواند ۱۰-۱۲ شال در این تیم باشد.

او سپس با سوالی درباره سال دوم حضور خود در استقلال گفت: نمی‌خواهم درباره این موضوع صحبت کنم. آقای منصوریان برای من زحمت زیادی کشیده است. زمانی که در ملوان بودم، ایشان من را به تیم ملی امید دعوت کرد،. اتفاقاتی هم در آن دوران رخ داد که تا پایان عمرمان بین خودمان باقی خواهد ماند. من هیچوقت درباره مربی قبلی‌ام صحبت نمی‌کنم.

حاج‌محمدی در خصوص اینکه در مقطعی اخباری درباره مذاکره پرسپولیس با او شنیده می‌شد، گفت: زمان آقا یحیی صحبت‌هایی مطرح شده بود، اما من هیچ‌وقت چنین کاری نمی‌کنم. من در سال ۱۳۹۵ مبلغی را به استقلال بخشیدم، چون باشگاه داشت از آسیا حذف می‌شد. آن زمان مبلغ یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان بود که پول بسیار زیادی محسوب می‌شد، اما به خاطر عشقی که به استقلال داشتم، این کار را انجام دادم.

او در پاسخ به اینکه آیا از این تصمیم پشیمان نیست، گفت: من هیچ‌وقت از گذشته پشیمان نمی‌شوم. بارها از من پرسیده‌اند که از رفتن به استقلال پشیمان هستی، چون سال دوم اتفاق خوبی برایت رقم نخورد اما گفتم نه. من همیشه همین حرف را به بازیکنان جوان امروز می‌زنم؛ بازی کردن در استقلال و پرسپولیس، جدا از فوتبال ایران است و اگر این تجربه را به دست نیاورید، انگار فوتبال بازی نکرده‌اید.