- قیمتهاآخرین قیمت ها00:59 1404/09/25
اونس طلا ۴۳۰۳.۴۱ مظنه بازار تهران ۵۹,۱۴۷,۰۰۰ طلاي 18 عيار ۱۳,۶۵۴,۱۰۰ طرح قدیم ۱۳۶,۱۰۰,۰۰۰ طرح جدید ۱۴۱,۳۰۰,۰۰۰ نیم سکه ۷۶,۷۰۰,۰۰۰ ربع سکه ۴۳,۴۰۰,۰۰۰ سکه گرمي ۲۰,۰۰۰,۰۰۰ - ورود به سایت
به گزارش سایت طلا، مروارید از تمدنهای اولیه قسمتی از افسانه و فرهنگ قومی دنیا بوده و زمانهای طولانی به عنوان نماد خلوص در نمایش های مذهبی استفاده می شد.
در افسانه های باستانی، مروارید به عنوان اشک خدا یا فرشتگان محسوب می شد و در جای دیگر به دلیل منشاء آن در آبهای دنیا، آن را اشک حوری و پری دریایی می دانستند.
نویسنده این کتاب «رویا یحیوی» از کارشناسان حوزه جواهرات و مدرس دانشگاه می باشد که پس از تجربه موفق ترجمه و انتشار کتاب سنگ های نیمه قیمتی جهان نوشته والترشومن ، با همکاری « فریدون موذنی ریزی» کتاب مروارید را چاپ و منتشر کرده است.
کتاب مروارید تدوین و ترجمه ای است از تازه های مروارید که شامل معرفی گونه های مختلف نرم تن های مولد مروارید، معرفی شیوه های پرورش و مزارع پرورش و مزارع پرورش مروارید و بویژه راه های شناسایی انواع مروارید است.
مروارید ها به دلیل ارزش و تاثیری که در صنعت جواهرات دارند حائز اهمیت هستند. کتاب مروارید در برگیرنده آخرین مقالات و یافته های علمی انستیتو های معتبر جهان نظیر GIA است.
برهمین اساس علاقه مندان این کتاب در راستای رسالت فرهنگی و اجتماعی در مسیر بسط و گسترش دانش و هنر مرتبط با صنف فرهیخته و فرهنگ دوست طلا و جواهر می توانند این کتاب ارزشمند را تهیه نمایند.
چاپ اول این کتاب در 233 صفحه و 14 فصل تهیه شده است که با نمای تمام رنگی با شمارگان محدود 1000 جلد در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است.
همکاران محترم صنف طلا و جواهر و علاقه مندان برای خرید کتاب مروارید در کلمه "کتاب مروارید" را به سامانه ۱۰۰۰۵۱۰۲۹ توسط پیامک ارسال نموده و یا از طریق تماس با شماره ۰۲۱۵۱۰۴۲۶۶۶ موسسه فرهنگی فن آوران زرین قلم کتاب مذکور را خریداری نمایند.
انتهای پیام
| اونس طلا | ۴۳۰۳.۴۱ | |
| مظنه بازار تهران | ۵۹,۱۴۷,۰۰۰ | |
| طلای 18 عیار | ۱۳,۶۵۴,۱۰۰ |
| طرح قدیم | ۱۳۶,۱۰۰,۰۰۰ | |
| طرح جدید | ۱۴۱,۳۰۰,۰۰۰ | |
| نیم سکه | ۷۶,۷۰۰,۰۰۰ | |
| ربع سکه | ۴۳,۴۰۰,۰۰۰ | |
| سکه گرمی | ۲۰,۰۰۰,۰۰۰ |