اونس طلا2232.37
مظنه14,406,000
18 گرم3,325,600
ارزش سکه32,456,718
قدیم (بهار)36,200,000
جدید (امامی)39,400,000
نیم23,400,000
ربع14,500,000

آیا جوشاندن دوباره آب، ضرر دارد؟

وقتی آب درون کتری را دوباره می جوشانیم آیا برای سلامتی ما مضر می شود؟

آیا جوشاندن دوباره آب ضرر دارد؟

روشن کردن زیر کتری برای یک لیوان چای ؛ این کاری است که همه ما انجام می دهیم. اولین باری نخواهد بود (و مطمئناً آخرین بار نیست) که کتری را آب کرده ایم و زیر آن را روشن می کنیم؛ هنگام شب نیز که میخواهیم چایی را آماده کنیم از همان آب کتری استفاده می کنیم تا آب را بجوشاینم.این کاری کاملا طبیعی بنظر میرسد اما آیا کار درستی نیز هست؟خب برخی منابع می گویند خوب نیست که یکبار دیگر آب را بجوشانید. اما آیا واقعا درست است؟

جوشاندن آب

در بسیاری از مقالات در مورد جوشاندن مجدد آب،چنین گفته شده است:

هنگامی که آب را دوباره می جوشانید ، املاح خطرناک(آرسنیک ، نیترات و فلوراید)بوجود می آیند. مواد معدنی سالم همچنان در آب جوشیده وجود خواهند داشت ،اما اگر چندین بار آن را بجوشانید ممکن است خطرناک باشد،چراکه نمک های کلسیم نیز می تواند در آب جمع شده و باعث ایجاد سنگ صفرا و سنگ کلیه شوند.پس بنابراین آب دوبار جوشیده شده برای سلامتی ما خطرناک است؟

خیر! نکته ای که وجود دارد، آرسنیک ، نیترات و فلوراید در آبی که بیش از دو بار جوشانده می شود، بوجود می آیند اما مقادیر آن بسیار کم خواهد بود، طوریکه نمی توانند منجر به تهدید سلامتی انسان شوند.

خطرناک

مصرف آب جوشانده فقط زمانی خطرناک می شود که 10 هزار لیتر آب فقط در یک فنجان قهوه یا چای جوشانده شود. کاری که البته هیچ کس هرگز انجام نمی دهد. بنابراین ، دفعه بعدی که می خواهید آب را دوبار بجوشانید،در جوشاندن آن تردید نکنید. می توانید با خیال راحت اینکار را بکنید و لیوان چای خود را بنوشید که هیچ ضرری برای شما نخواهد داشت.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد