مسیر سکه در هفته گذشته
سایت طلا: ضربان بازار سکه در هفته گذشته با فراز و نشیبهایی توأم بود که در این بین اختلاف بالاترین و پائین ترین قیمت چیزی حدود 30 هزار تومان بود.
به گزارش سایت طلا،در هفته گذشته بهای انواع سکه در بازار با نوسانات افزایشی مواجه بود و در نهایت با کاهش نسبی قیمت، هفته را به پایان رساند.
براساس این گزارش، در هفته قبل بازار سکه همانند بازار طلا و ارز از نوسان قیمتی دور نماند. به گونه ای که سکه بهار آزادی از بهای 1 میلیون و 200 هزار تومان آغاز هفته به زیر رفت و با نوسان در زیر این بها در روز چهارشنبه تا 1 میلیون و 214 هزار تومان بالا آمد که کاهش ارزش دلار و طلا در روز پنجشنبه مانع از افزایش بیشتر این سکه شد و با افت بها به هفته گذشته پایان داد.
بنابراین گزارش، در روز شنبه با فرو افتادن دلار و فروش آن با بهای 2965 تومان، سکه ها نیز از قیمتهای روز پنج شنبه عقب نشینی و هر سکه طرح قدیم و امامی با قیمت 1 میلیون و 175 و 1 میلیون و 180 هزار تومان به فروش رسیدند یعنی کاهش15 و 22 هزار تومانی.
در این روز هر نیم و ربع سکه با بهای 590 و 304 هزار تومان و هر سکه 1 گرمی با نرخ187 هزار تومان در بازار معامله شدند.
این گزارش حاکیست، در روز یکشنبه قیمتها با بازگشایی بازار کاهشی ترشد اما در ادامه این روز انواع سکه به جبران قیمتها پرداخت و سکه طرح قدیم و امامی نسبت به نرخ بسته شده روز قبل 4 و 7 هزار تومان افزایش یافتند. هر نیم سکه و سکه 1 گرمی نیز تا بهای 594 و 188 هزار تومان بالا آمدند اما ربع سکه بر روی نرخ روز قبل یعنی 304 هزار تومان قرار گرفت.
برپایه این گزارش، با تعطیلی بازار در روز دوشنبه به مناسبت شهادت امام سجاد(ع)، در روز سه شنبه قیمتها افزایش یافت که این روند در روز چهارشنبه هم ادامه پیدا کرد و سکه قدیم و امامی به 1 میلیون و 204 و 1 میلیون و 214 هزار تومان در روز چهارشنبه رسید. در این روز هر نیم سکه با بهای 606 هزار تومان و هر ربع و سکه 1 گرمی با قیمت 310 و 190 هزار تومان در بازار معامله شدند.
گفتنی است، در روز پنج شنبه کاهش دلار و طلا سکه را نیز کاهشی کرد و سکه قدیم و امامی با قیمت 1 میلیون و 198 و 1 میلیون و 208 هزار تومان به فروش رسیدند که گرچه نسبت به روز قبل کاهش یافتند اما نسبت به روز شنبه شاهد افزایش 23 و 28 هزار تومانی بودند.
نیم سکه و ربع سکه هم با قیمت 602 و 309 هزار تومان و سکه 1 گرمی با نرخ 189 هزار تومان در بازار روز پنج شنبه فروخته شدند.
شایان ذکر است، پس از اعلام توزیع آخرین مرحله سکه های پیش فروش شده از نیمه آذر، هنوز هیچ خبری از این سکه های پیش فروش شده به گوش نمی رسد، و هیچ گونه اطلاع رسانی در این زمینه از سوی نهادهای مربوط انجام نمی پذیرد، این در حالیست که شایعاتی در بازار مبنی بر ثبت نام مرحله جدید سکه ی پیش فروشی شنیده می شود که هنوز هیچ منبع رسمی آن را تأیید نکرده است. /ج