اونس طلا2373.65
مظنه16,346,000
18 گرم3,773,400
ارزش سکه36,827,538
قدیم (بهار)41,000,000
جدید (امامی)44,300,000
نیم26,000,000
ربع16,000,000

5 غذایی که نباید هیچگاه در مایکروفر گرم کنید

مایکروفر امروزه به یکی از پرکاربردترین وسیله ها در آشپزخانه تبدیل شده است که می توانید نیاز به استفاده از آن را در تمام کارها احساس کنید. بسیاری از افراد شاغل به دلیل کمبود وقت برای آشپزی از مایکروفر استفاده می کنند اما 5 غذا وجود دارد که نباید در هیچ شرایطی از مایکروفر برای گرم آن ها استفاده کنید.

5 غذایی که نباید هیچگاه در مایکروفر گرم کنید


مایکروفر امروزه به یکی از پرکاربردترین وسیله ها در آشپزخانه تبدیل شده است که می توانید نیاز به استفاده از آن را در تمام کارها احساس کنید. بسیاری از افراد شاغل به دلیل کمبود وقت برای آشپزی از مایکروفر استفاده می کنند اما 5 غذا وجود دارد که نباید در هیچ شرایطی از مایکروفر برای گرم آن ها استفاده کنید.

تخم مرغ جوشانده: تخم مرغ دارای پوسته و غشای نازکی است به همین دلیل نمی تواند فشار ناشی از حرارت مایکروفر را تحمل کند در نتیجه ممکن است در مایکروفر منفجر شود.

هویج: پختن هویج در مایکروفر مانعی ندارد اما اگر هویج ها به درستی شسته و پوست گرفته نشوند خطرناک است. زیرا هویج زیر زمین رشد می کند و دارای ذرات آلوده و معدنی بر روی خود می باشد که می توانند با حرارت مایکروفر واکنش نشان دهند.

گوشت فرآوری شده: غذای فرآوری شده خیلی مغذی نیست آن ها دارای مقدار زیادی از افزودنی ها، نمک و نگهدارنده ها و مواد شیمیایی هستند. مایکروفر می تواند کلسترول موجود در آن ها را افزایش دهد و باعث مشکلات قلبی شود.

فلفل تند(چیلی): فلفل تند بسیار قابل اشتعال است. کپسایسین موجود در فلفل در معرض امواج مایکروفر قرار گرفته و شروع به تولید دود و آتش گرفتن می کند.

گوجه فرنگی: گوجه حاوی مقادیر زیادی از آب است. بناربراین حرارات دادن آن در مایکروفر می تواند باعث حباب دار شدن و ترکیدن گوجه شود.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد