اونس طلاکلیک
مظنهکلیک
18 گرمکلیک
ارزش سکهکلیک
قدیم (بهار)کلیک
جدید (امامی)کلیک
نیمکلیک
ربعکلیک

پوست کیوی، مفید تر از خود آن

کیوی که به انگور چینی نیز معروف است میوه ای تخم مرغی شکل با پوستی قهوه ای رنگ و شبیه به موکت می باشد که از خواص بسیار زیادی برخوردار می باشد.

پوست کیوی، مفید تر از خود آن


کیوی که به انگور چینی نیز معروف است میوه ای تخم مرغی شکل با پوستی قهوه ای رنگ و شبیه به موکت می باشد که از خواص بسیار زیادی برخوردار می باشد.

بسیاری از افراد میوه کیوی را بسیار دوست داشته و از گوشت سبز و سفید رنگ آن لذت می برند اما پوست آن را غیر قابل خوردن می دانند.

ما در اینجا قصد داریم تا دو تا از مهم ترین مزایای خوردن پوست کیوی را به شما بگوییم تا از این پس به جای دور ریختن پوست کیوی آن را مصرف کنید و از مزایای آن برخوردار شوید.

1. پوست کیوی حاوی میزان بسیار زیادی از مواد مغذی از جمله فیبر، فولات و ویتامین E می باشد.

2. بیشتر آنتی اکسیدان های این میوه در پوست آن قرار دارند.

البته باید توجه داشته باشید که پوست کیوی و خود آن هر دو می توانند حساسیت غذایی ایجاد کنند و در صورت داشتن حساسیت از خوردن آن ها اجتناب کنید.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد