اونس طلا2379.33
مظنه16,266,000
18 گرم3,755,000
ارزش سکه36,647,298
قدیم (بهار)41,600,000
جدید (امامی)44,900,000
نیم26,300,000
ربع16,300,000

آیا بعد از خواندن این خبر باز هم عاشق سس گوجه خواهید ماند؟

سس قرمز یا سس گوجه و یا همان کچاب یکی از پرطرفدار ترین سس ها در سطح جهان می باشد که همراه با بسیاری از غذا ها به خصوص فست فود مصرف می شود. اما لازم است بدانید که خوردن این سس می تواند به اتفاقات بسیار بدی منجر شود.

آیا بعد از خواندن این خبر باز هم عاشق سس گوجه خواهید ماند؟


سس قرمز یا سس گوجه و یا همان کچاب یکی از پرطرفدار ترین سس ها در سطح جهان می باشد که همراه با بسیاری از غذا ها به خصوص فست فود مصرف می شود. اما لازم است بدانید که خوردن این سس می تواند به اتفاقات بسیار بدی منجر شود.

به طور کلی سس ها، به خصوص سس های تجاری حاوی مقادیر بسیار زیادی چربی، نمک، شکر و دیگر مواد مضر می باشند که می تواند سلامت شما را به خطر بیاندازد.

گوجه فرنگی موجود در سس گوجه به اندازه ای در شکر و نمک رقیق می شود که تمام خاصیت و ارزش غذایی فروان خود را از دست می دهد.

شیرینی موجود در سس گوجه فرنگی به اندازه ای زیاد می باشد که شما اگر بر روی سیب زمینی سرخ کرده تان شکر بپاشید تفاوت چندانی ایجاد نمی شود.

بهترین راه برای حل این مشکل تهیه سس گرجه فرنگی به وسیله رب گوجه فرنگی، سرکه، شکر و یا نمک می باشد. لازم است بدانید که در هر بسته سس گوجه فرنگی که شما از بیرون می گیرید حدودا دو گرم قند وجود دارد.

سس گوجه فرنگی خریداری شده از بیرون از جمله غذا های فرآوری شده ای می باشد که مصرف بیش از حد آن می تواند باعث بسیاری از مریضی ها مانند چاقی، دیابت و ... شود.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد