اونس طلا2322.8
مظنه15,291,000
18 گرم3,529,900
ارزش سکه34,450,623
قدیم (بهار)39,200,000
جدید (امامی)42,150,000
نیم24,800,000
ربع14,900,000

تلاش روسیه برای ربودن گوی رقابت جهانیِ در ساخت واکسن کرونا

روسیه ضمن تلاش برای برنده شدن در رقابت جهانیِ ساخت واکسن کرونا، ادعا کرده است که واکسن بادوام و موثری دارد که در هفته‌های آینده آماده تولید خواهد شد.

به گزارش سایت طلا ،"کریل دمیتریف"، رئیس صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه که در حال تأمین اعتبار آزمایشات واکسن کرونا در این کشور است، اظهار داشت: روسیه به طور سنتی در تولید واکسن‌ها بسیار قوی بوده است. واکسن ما در واقع نوعی کپی‌برداری از واکسن ابولا است که پنج سال پیش در مسکو تهیه شده است.

به گفته دمیتریف که در کارآزمایی‌های اولیه بالینی واکسن شرکت کرده، واکسن کرونای روسیه به این دلیل توانسته پیشروی کند که نسخه ارتقاء یافته از واکسن قبلی علیه ویروس سندرم تنفسی خاورمیانه (مرس) است که برای اولین بار در سال ۲۰۱۲ در عربستان سعودی ظاهر شد و به کروناویروس جدید عامل کووید-۱۹ بسیار شبیه است. واکسن مرس خود با استفاده از ویروس ابولا ایجاد شده است.

وزیر تجارت روسیه، "دنیس مانتوروف" نیز امروز (دوشنبه) گفت که تولید واکسن باید به محض شروع ماه سپتامبر آغاز شود. این تولید به کمک سه شرکت روسی انجام خواهد شد که از پیش دست به کار شده‌اند تا تولید انبوه را با حجم تولید چند صد هزار دوز واکسنی در هر ماه انجام‌ داده و با افزایش بعدی، آن را تا ابتدای سال آینده میلادی به چند میلیون دوز برسانند.

در چنین برنامه بلندپروازانه‌ای، روسیه از پیشروان برنامه تولید واکسن کرونا در جهان است. واکسن‌های مشابه، مانند واکسنی که توسط دانشگاه آکسفورد و AstraZeneca ساخته شده، هنوز هم تحت آزمایش‌های بالینی به اصطلاح فاز سه قرار دارند و پیش‌بینی می‌شود موفق به دسترسی گسترده تا قبل از اوایل سال ۲۰۲۱ میلادی نشود.

روسیه پیش از انجام آزمایشات مشابه آکسفورد برنامه خود را پیش می‌برد، حرکتی که دمیتریف می‌گوید با این واقعیت امکان پذیر شده که واکسن روسیه با وجود شبیه بودن به واکسن آکسفورد، مبتنی بر فناوری‌های واکسن‌هایی است که قبلاً در روسیه آزمایش شده است. دمیتریف اظهار داشته که هر دوی این واکسن‌ها از یک "وکتور" به اصطلاح آدنوویرال استفاده می‌کنند. اما در واکسن آکسفورد از آدنوویروس میمون استفاده کرده و واکسن روسیه از آدنوویروس انسانی استفاده می‌کند.

با این حال کارشناسان بهداشت نگران این موضوع هستند که چنین پیشرفت سریعی با خطرات ذاتی همراه باشد. متخصصان آمریکایی نیز معتقدند که ادعای ساخت واکسن پیش از انجام آزمایش‌های لازم می‌تواند دردسرساز باشد.

واکسن روسی که با همکاری مؤسسه گامالیه در مسکو و آزمایشگاه وزارت دفاع روسیه ساخته شده است، مرحله یک و دو کارآزمایی بالینی را با چند گروه کوچک داوطلب انجام داده است. یک کارآزمایی بزرگتر نیز شامل ۱۶۰۰ نفر در این ماه آغاز می‌شود.

میخائیل موراشکو، وزیر بهداشت روسیه در آخر هفته به خبرنگاران گفت که واکسن آزمایشات بالینی خود را به اتمام رسانده و برای تصویب توسط تنظیم کننده‌های ایالتی به صورت مشروط تهیه شده است. اولین گروه‌هایی که واکسینه می‌شوند از جمله پزشکان، معلمان و افراد پرخطر به نوعی تحت نظر قرار می‌گیرند.

بنا بر گزارش ان‌بی‌سی نیوز، در واقع روسیه کارآزمایی مرحله سه خود را به صورت زنده انجام می‌دهد و بیشتر با آنها مانند یک گروه نمایشی رفتار می‌کند تا یک گروه کنترل تا اطمینان دهد هیچ چیز خطرناکی در انتظار جمعیت بزرگتر واکسینه شده نیست. صنعت داروسازی روسیه در حال آماده سازی برای شروع تولید انبوه این واکسن کرونا در ماه سپتامبر است. اگر همه چیز خوب پیش برود، واکسیناسیون جمعی در برابر کرونا در ماه اکتبر در انتظار مردم روسیه است.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد