اونس طلا2193.96
مظنه14,176,000
18 گرم3,272,500
ارزش سکه31,938,528
قدیم (بهار)36,200,000
جدید (امامی)39,400,000
نیم23,400,000
ربع14,500,000

تاثیر مخرب کرونا بر قلب/جدیدترین طعمه نسخه ویروس کرونا قلب است

دانشمندان دریافتند جدیدترین نسخه ویروس کرونا به صورت مستقیم به بافت‌های قلبی حمله کرده و سلول‌های قلب را آلوده می‌کند. تحقیقی که روی اسکن قلب ۱۲۶۱ بیمار مبتلا به کووید۱۹ از ۶۹ کشور انجام شده نشان داد پس از ابتلا تغییراتی ناهنجار در تپش قلب ۵۵ درصد بیماران رصد شده است.

به گزارش سایت طلا ، طبق نتایج یک تحقیق جدید اسکن قلب بیش از نصف بیماران کووید ۱۹ بستری در بیمارستان‌ها شامل ناهنجاری است و این امر نشان می‌دهد احتمالاً ویروس تاثیری مخرب روی این عضو بدن دارد.

این پژوهش با همکاری محققان بنیاد قلب انگلیس و دانشگاه ادینبرا انجام و طی آن اطلاعات مربوط به ۱۲۶۱ بیمار از ۶۹ کشور بررسی شد. نتایج نشان داد تغییراتی ناهنجار در تپش قلب ۵۵ درصد بیماران کووید ۱۹ شرکت کننده در تحقیق اتفاق افتاده است. همچنین از هر ۷ بیمار در یک نفر نشانه‌هایی از اختلال شدید قلب رصد شد.

بیشتر شرکت کنندگان در این پژوهش یا به طور دقیق ۹۰۱ نفر آنان سابقه تشخیص مشکل قلبی نداشتند و همین امر سبب شد محققان به این نتیجه برسند که کووید ۱۹ به تنهایی تاثیرات مخربی روی قلب دارد. طبق اطلاعات موجود اسکن قلب ۴۶ درصد این گروه ناهنجار و ۱۳ درصد نشان از بیماری شدید داشت.

یک مطالعه اخیر سلول‌های بنیادی نشان داده است که ویروس کرونای جدید، می‌تواند سلول‌های قلب را از طریق همان گیرنده موجود در ریه‌ها آلوده کند و باعث بروز عوارض قلبی مرتبط با بیماری کرونا باشد.

در ابتدا کارشناسان تصور می‌کردند که کووید 19 یک بیماری تنفسی است و علائمی از جمله سرفه، تنگی نفس و ذات الریه است. با این حال، شواهد جدید در مورد کرونا نشان می‌دهد که این بیماری می‌تواند باعث حملات عصبی و قلبی شود.

پزشکان تغییراتی در سیستم گردش خون در افراد مبتلا به کرونا گزارش کرده اند که بعضی اوقات منجر به لخته شدن خون و همچنین عوارض قلبی مانند تغییر در ریتم قلب، آسیب به بافت قلبی و سکته قلبی می‌شود.

اگرچه برخی محققان معتقدند که کووید 19 خطری برای قلب است، اما مشخص نیست که به صورت مستقیم تاثیر می‌گذارد یا در نتیجه سایر فرآیند‌های بیماری ایجاد می‌شود.

دانشمندان آمریکا برای تکمیل این نتایج، آزمایشی طراحی کردند. این دانشمندان برای تولید سلول‌های قلبی از نوعی سلول بنیادی به نام سلول‌های بنیادی پرتوان القایی (iPSCs) استفاده کردند.

دانشمندان می‌توانند iPSC‌ را از سلول‌های پوستی شخص ایجاد کنند و سپس آن‌ها را مجدداً برنامه ریزی کنند تا به هر نوع سلول در بدن تبدیل شوند. iPSC ابزار مفیدی برای تحقیق در مورد بیماری‌های انسانی و کشف راه‌‍‌های جدید برای درمان بیماری‌ها را ارائه می‌دهند.

در این مطالعه، تیم iPSC‌ را برای تبدیل شدن به سلول‌های قلبی برنامه ریزی کرده و بعداً آن‌ها را با ویروس کرونا انکوباتور ( کشت و رشد دادن نمونه‌های زنده) کردند. محققان با استفاده از میکروسکوپ و تکنیک‌های تعیین توالی ژنتیکی دریافتند که این ویروس می‌تواند مستقیماً سلول‌های قلب را آلوده کند.

۵۴ درصد تمام اسکن‌های قلب در واحد مراقبت‌های ویژه از بیماران ثبت شده است. بقیه اسکن‌ها در بخش عمومی، ریه و قلب از بیماران گرفته شده است.

تحقیق مذکور در ژورنال «یوروپین هارت- تصویربرداری قلب» (European Heart) منتشر شده و نشان داد وضعیت ناهنجار در هر دو بطن چپ و راست قلب دیده می‌شود.

طبق اسکن‌ها حدود ۳ درصد بیماران در این اواخر دچار حمله قلبی شده بودند. پس از ثبت اسکن قلب، روش درمان یک سوم بیماران تغییر کرد و به برخی از آنان داروهایی برای جلوگیری از اختلال فعالیت قلب داده شد تا درمان‌هایی خاص برای حفاظت از فعالیت قلب در نظر گرفته شود.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد