اونس طلاکلیک
مظنهکلیک
18 گرمکلیک
ارزش سکهکلیک
قدیم (بهار)کلیک
جدید (امامی)کلیک
نیمکلیک
ربعکلیک

توصیه‌هایی برای کاهش بی‌دردسر مصرف نمک

نمک جز یک از محبوب ترین و پرکاربردترین ادویه هایی که است که در سراسر جهان در پخت غذا استفاده می شود. اما مصرف نمک اضافی در رژیم غذایی افراد، پیامد های فاجعه باری به دنبال دارد. در این مطلب توصیه هایی برای مصرف کمتر نمک به شما ارائه می دهیم.

به گزارش سایت طلا، نمک برای عملکرد سلول های بدن تحت عنوان عنصر سدیم، عنصری ضروری است. مشکل اما از جایی آغاز می شود مصرف نمک در رژیم غذایی ما بیش از اندازه می شود و باعث بروز مشکلات قلبی و عروقی، از جمله فشار خون بالا، مشکلاتی دیگر مثل اختلال در عملکرد کلیه ها و پوکی استخوان وغیره می شود. به تازگی نیز مطالعات نشان داده اند که در موش و سپس در انسان، نمک با از بین بردن فضا برای برخی از باکتری ها، بر روی میکروب های اینتستینال اثر می گذارد. بر هم خوردن تعادل این میکروب ها در روده انسان، باعث برهم خوردن تعادل غذایی، بروز آلرژی و بیماری های خود ایمنی می شود.


نکته جالب اینجاست که مصرف نمک بیشتر از آنچه که بصورت مستقیم توسط ما مصرف شود و در مواد غذایی که روزانه مصرف می کنیم در طعم دهنده ها و نگه دارنده هایی که استفاده می کنید، وجود دارد، به گونه ای که 80 درصد از مصرف نمک روزانه ما، در مواد غذایی مثل نان، شیرینی جات، غلات صبحانه، محصولات گوشتی فراوری شده، سوپ های نیمه آماده، بیسکوئیت های صنعتی، پنیر و انواع سس و غیره یافت می شود. بنابراین، لازم است با توجه به خطراتی که مصرف زیاد نمک برای سلامتی ما در پی دارد، در مصرف آن حساسیت بیشتری به خرج دهیم. به همین دلیل در این مطلب برای کاهش مصرف نمک در رژیم غذایی شما، توصیه هایی داریم :
1-از مصرف مواد غذایی فوق العاده پردازش شده یا فراوری شده پرهیز کنید.
2- تا جایی که امکان دارد از محصولات و مواد غذایی تازه، خانگی و اورگانیک استفاده کنید.
3-نمک های طبیعی از جمله نمک هیمالیا، تاماریة گوماسیو ( مخلوط کنجد و نمک)، سس سویا و غیره را جایگزین نمک صنعنی کنید.


4-از چاشنی ها و طعم دهنده های طبیعی مثل گیاهان معطر (نعنا، ریحان، پونه، جعفری، آویشن و غیره ) استفاده کنید
5-از ادویه جات طبیعی ( زیره، دارچین، زردچوبه و غیره) بیشتر استفاده کنید.
6-دانه ها ( آفنابگردان، کنجد و غیره) را جایگزین نمک کنید.
7-جوانه گندم، پیاز، سیر و غیذه را به جای نمک در تهیه دسر و سالادها استفاده کنید.
8-ترکیب ادویه های تند را در تهیه غذا، دسر و انواع پیش غذا امتحان کنید.
9-از سبزیجات، میوه ها و ماهی تن ها به جای میان وعده های صنعتی مثل انواع بیسکوئیت ها استفاده کنید.
10-طعم دهنده های طبیعی را جایگزین نمک روی میز غذا کنید. برای این منظور اولین قدم این است که نمک دان را از روی میز ناهارخوری بردارید.
حذف نمک از رژیم غذایی آنقدر ها هم که تصور می کنید، دشوار نیست. با حذف نمک، می توانید در دنیای طعم ها و مزه ها ماجراجویی کنید و هر روز با به خرج دادن خلاقیت یک ترکیب جدید کشف کنید و از خوردن غذای سالم و بدون نمک لذت ببرید.

خبر های پربازدید 0
خبر های فعال سایت 0
خبر های پربازدید سرگرمی و گوناگون

سایر خبر های این گروه
.
اطلاع پاسخ کاربران به نظر شما و ارسال خبرنامه های سایت طلا با ایمیل
ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط سايت طلا در وب سايت منتشر خواهد شد