سایت خبری طلا

توليد "اورانيوم 20 درصد" متوقف شد/ آغاز رقيق‌سازي اورانيوم 20 درصد

مديرکل پادمان انرژي اتمي کشور پس از بازديد از بخش‌هاي مختلف هسته‌اي شهيد مصطفي احمدي روشن گفت: ايران در اولين گام به تعهدات خود عمل کرد و طرف مقابل اکنون بايد برخي از تحريم‌ها را لغو کند.




بخشی از تعهدات جمهوری اسلامی ایران با گروه 5+1 از امروز در سایت هسته‌ای نطنز اجرا شد.

در سفر تیم بازرسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به سرپرستی آپارو مدیرکل پادمانی منطقه B آژانس به سایت هسته‌ای نطنز تولید اورانیوم 20 درصد به وسیله جداسازی سیلندرهای خوراک‌های زنجیره و قطع خطوط ارتباطی دراین تاسیسات متوقف و رقیق‌سازی اورانیوم 20 درصد نیز آغاز شد.

مدیرکل پادمان انرژی اتمی کشور پس از بازدید از بخش‌های مختلف هسته‌ای شهید مصطفی احمدی روشن گفت: ایران در اولین گام به تعهدات خود عمل کرد.

امیری افزود: د رصورتی که ایران با اجرا نشدن تعهدات طرف مقابل روبرو شود برنامه صلح آمیز هسته‌ای خود را به سرعت به حالت اولیه بر می‌گرداند.

وی با بیان اینکه طرف مقابل اکنون باید برخی از تحریم‌ها را لغو کند، گفت: اجرای موفق تعهدات 2 طرفه مقدمه‌ای برای مذاکرات جامع انرژی اتمی خواهد بود.

تیم بازرسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دقایقی پیش سایت هسته‌ای نطنز را به مقصد سایت فردو در قم ترک کردند.