سایت خبری طلا

هشدار یک گروه نظامی قدرتمند به آمریکا درباره جنگ با ایران

منبع: باشگاه خبرنگاران


گروه قدرتمند حزب الله عراق به نیرو‌های خود دستور داده است که برای سناریوی یک جنگ طولانی در صورت حمله آمریکا به ایران آماده شوند.


گروه قدرتمند حزب الله عراق به نیرو‌های خود دستور داده است که برای سناریوی یک جنگ طولانی در صورت حمله آمریکا به ایران آماده شوند.

 گردان‌های حزب‌الله عراق دیروز پنج‌شنبه به آمریکا در صورت آغاز جنگ در منطقه هشدار «تلفات عظیم» داد. هم‌زمان، یک فرمانده این گروه عراقی به خبرگزاری فرانسه گفت که این گردان در صورت حملات، «به احتمال زیاد» مداخله خواهد کرد.

گردان‌های حزب‌الله در بیانیه‌ای اعلام کرد: «در میان تهدیدات آمریکا و تجمع نظامی که نشان‌دهنده یک تنش خطرناک در منطقه است، لازم است» تمامی نیرو‌ها «برای یک جنگ فرسایشی احتمالی طولانی آماده شوند.»

این فرمانده به خبرگزاری فرانسه گفت که گردان های حزب الله، ایران را برای منافع خود راهبردی می‌داند و به همین دلیل هرگونه حمله به جمهوری اسلامی «مستقیماً ما را تهدید می‌کند.»

گروه‌های مسلح عراقی تحت تحریم آمریکا در جریان جنگ ۱۲ روزه بین اسرائیل و ایران در سال گذشته مداخله نکردند. این بار، به گفته فرمانده، آنها «کمتر خوددار» خواهند بود.

طی ماه‌ها و در جریان جنگ اسرائیل و حماس در غزه، گروه‌های عراقی حملاتی را علیه نیرو‌های آمریکایی در منطقه انجام دادند و تلاش‌هایی علیه اسرائیل داشتند. تحت فشار فزاینده آمریکا و داخل عراق، این حملات متوقف شد، در حالی که فشار بر این گروه‌ها برای خلع سلاح افزایش یافته است.