سایت خبری طلا

نظر عجیب رئیس فیفا درباره جنگ در قلب جام جهانی

منبع: فارس


رئیس فیفا واکنش عجیبی به جنگ تمام عیار در مکزیک در آستانه جام جهانی نشان داد.


به گزارش سایت طلا،«همه چیز آرام است»، این اظهارات امروز(چهار‌شنبه) رئیس فیفا بعد جنگ داخلی در مکزیک میزبان جام جهانی تنها ۴ ماه قبل از مسابقات است.

اینفانتینو انگار کشته شدن ٧٨ نفر در عرض ۴٨ ساعت درگیری پلیس با نیروهای اعضای کارتل مخدر را ندیده است.

درگیری‌ها از یکشنبه گذشته آغاز شد وقتیکه ارتش مکزیک در یک عملیات غافلگیرکننده  «ال منچو» بزرگترین کارتل مواد مخدر این کشور را به قتل رساند.

قتل رئیس این باند تبهکار باعث شد تا نیروهای این باند برای تلافی این اقدام به شهر حمله کنند و با بمب گذاری، آتش زدن و مسدود کردن جاده‌ها شهر را به میدان جنگ تبدیل کنند.

اما رئیس فیفا طوری صحبت می‌کند که انگار اتفاقی نیفتاده و می‌گوید که همه چیز فوق العاده است و جام جهانی به بهترین شکل برگزار خواهد شد.

این حمایت کورکورانه رئیس فیفا از میزبانی مکزیک درحالیست که بسیاری از رسانه‌ها و فدراسیون ها خواهان محرومیت این کشور از میزبانی جام جهانی به دلیل ناامنی شدند.