سایت خبری طلا

لاریجانی: تاریخ دور بعدی مذاکرات در حال بررسی است

منبع: تسنیم


به گفته دبیر شورای عالی امنیت تاریخ دور بعدی مذاکرات در حال بررسی است و در آینده اعلام خواهد شد.


علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی العالم گفت سفرش به مسقط در چارچوب روابط تاریخی قوی بین ایران و عمان انجام شده است.

 دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران گفت این سفر شامل بحث در مورد انتظارات ایران برای افزایش روابط تجاری و همکاری‌های توسعه‌ای بین دو کشور و همچنین مشورت و رایزنی در مورد مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی بود.

لاریجانی افزود: در مورد همه این موارد با سلطان عمان و ارتشبد سلطان بن محمد النعمانی گفت‌وگو کردم و این مذاکرات بسیار پربار بود و نویدبخش ادامه آنها در آینده است.

وی تصریح کرد: مذاکرات با آمریکا نسبتا خوب بود و به نظر می‌رسید که آنها می‌خواهند این مذاکرات را به سمت راه‌حل پیش ببرند، اما هنوز نمی‌توان در مورد یک جلسه قضاوت کاملی داشت و باید ادامه آن را پیگیری کنیم.

لاریجانی تاکید کرد تاریخ دور بعدی مذاکرات در حال بررسی است و در آینده اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/