سایت خبری طلا

هر گرم طلا بر فراز 100 هزار تومان

بازار تهران امروز تحت تأثیر افزایش ارزش دلار و نوسان نسبی اونس قدری به ارزش فلزات طلایی افزود.




بازار طلای تهران در روز گذشته تحت تأثیر افزایش اونس جهانی ارزش هر گرم طلای 18 عیار را به مرز 100 هزار تومان رساند، سطحی که از 5 خردادماه سال جاری بازار به خود ندیده بود.

امروز بازار با نظر به رشد دلار و دستیابی آن به بهای 3420 تومان هر گرم طلای 18 عیار 100 هزار و 305 تومان را تجربه کرد، این در حالی است که اونس نوسان نسبی را تجربه کرد.

امروز ارزش هر مثقال طلای 17 عیار بهای 435 هزار تومان را کسب کرد.

بازار سکه امروز با بهره گیری از روند دلار داخل قدری به ارزش سکه بهار آزادی افزود و این در حالی است که سایر سکه ها ثبات بها را پیشه کردند.

قیمت جهانی طلا تحت تأثیر کاهش ارزش دلار و شاخص سهام در بازارهای جهانی با نوسان نسبی روبرو شد و در هر اونس بر 1221 دلار و 60 سنت ایستاد.

قابل ذکر است، شاخص سهام بورس های آمریکا و اروپا روز گذشته متأثر از نگرانی سرمایه گذاران بین المللی نسبت به اوضاع اقتصادی یونان و چین با کاهش روبرو شد که این امر در کنار افت دلار تأثیر زیادی بر افزایش تقاضا و قیمت طلا داشته است.