سایت خبری طلا

هشدار برای سرمایه گذاران طلا !

منبع: سایت طلا


بانک سرمایه‌گذاری گلدمن ساکس پیش‌بینی می‌کند قیمت طلا در بهترین شرایط 14 درصد تا دسامبر سال آینده میلادی افزایش یافته و به 4900 دلار در هر اونس برسد.


به گزارش سایت طلا،قیمت طلا در روز جمعه به‌دنبال انتشار اطلاعات مربوط به تورم پایین‌تر از حد انتظار  درآمریکا کمی کاهش یافت است. بدین ترتیب تقاضا برای طلا به‌عنوان پشتوانه‌ای در برابر تورم پایین آمده‌است. بالا رفتن ارزش دلار هم بر قیمت طلا فشار می‌آورد.

شاخص دلار در حدود بالاترین رقم طی یک هفته گذشته ثابت مانده و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گران‌تر کرده‌است.قیمت هر اونس طلا امروز با 5 دلار کاهش به 4326 دلار رسید. 

کلوین ونگ، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت OANDA، می‌گوید، صحبت‌های کریستوفر والر نشان می‌دهد فدرال رزرو قصد دارد روند فعلی کاهش نرخ بهره را ادامه دهد؛ موضوعی که فعلا به نفع طلا و نقره تمام شده است.

  با این حال وی هشدار می‌دهد که در این قیمت‌های بالا، ممکن است برخی سرمایه‌گذاران برای ذخیره سود دست به فروش بزنند.

کریستوفر والر، عضو هیئت‌مدیره فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا)، تاکید کرده بود با وجود نشانه‌های سرد شدن بازار کار، بانک مرکزی هنوز فضا برای کاهش بیشتر نرخ‌ها دارد. والر یکی از گزینه‌های احتمالی جانشینی جروم پاول رئیس فعلی است.

به گزارش سایت طلا،نقره 125 درصد از ابتدای سال جاری میلادی افزایش قیمت داشته و طلا را با 65 درصد افزایش قیمت سالیانه پشت‌سر گذاشته است.

قیمت نقره با 0.22 درصد افزایش به 65 دلار و 37 سنت رسید و این هفته را با 5 درصد افزایش به پایان می‌رساند. نقره در روز چهارشنبه تا رکورد 66 دلار و 88 سنت بالا رفت.

قیمت‌های مصرف‌کننده در آمریکا در ماه نوامبر 2.7 درصد نسبت‌به سال گذشته افزایش داشته که پایین‌تر از پیش‌بینی 3.1 درصدی اقتصاددان‌ها بود.

بانک سرمایه‌گذاری گلدمن ساکس پیش‌بینی می‌کند قیمت طلا در بهترین شرایط 14 درصد تا دسامبر سال آینده میلادی افزایش یافته و به 4900 دلار در هر اونس برسد.

پلاتین با یک کاهش 0.31 درصدی به 1920 دلار و 76 سنت رسیده است. قیمت این فلز گرانبها در روز پنجشنبه تا بالاترین رقم طی 17 سال گذشته افزایش یافت.