سایت خبری طلا

کشتی‌گیر مطرح ایران: تغییر تابعیت می‌دهم تا نشان دهم چه مهره‌ای را از دست دادند+ عکس

منبع: همشهری‌آنلاین


گیله مرد جوان پس از جنجال‌های جام تختی، رسماً اعلام کرد که در جهانی ۲۰۲۷ با دوبنده آذربایجان مسابقه می‌دهد.


گایه مرد جوان پس از جنجال‌های جام تختی، رسماً اعلام کرد که در جهانی ۲۰۲۷ با دوبنده آذربایجان مسابقه می‌دهد.

 در چهل‌وپنجمین دوره رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد جام تختی در اصفهان، جدال حساس وزن ۱۲۵ کیلوگرم به یکی از جنجالی‌ترین مسابقات سال تبدیل شد. در این دیدار، امیرحسین زارع توانست امیررضا معصومی، یکی از پدیده‌های دهه اخیر کشتی آزاد ایران را شکست دهد؛ دیداری که اعتراض‌های تند معصومی به داوری، بازتاب گسترده‌ای در فضای ورزشی کشور داشت. معصومی که سال‌ها در رده‌های پایه با کسب مدال‌های طلای متعدد مورد توجه کارشناسان قرار گرفته بود، پس از این مسابقه مدعی شد حقش ضایع شده و زمزمه‌های مهاجرت ورزشی او بالا گرفت.

مدتی بعد حضور او در آذربایجان و تمرین در کنار کشتی‌گیران این کشور، شایعات را جدی‌تر کرد. اکنون این کشتی‌گیر جوان در یک گفت‌وگوی تصویری به‌صورت رسمی اعلام کرده که تصمیم نهایی‌اش را گرفته و قصد دارد در مسابقات جهانی ۲۰۲۷ با دوبنده آذربایجان روی تشک برود. او در این مصاحبه تأکید کرد که ثابت خواهد کرد چه سرمایه بزرگی را از دست داده‌اند و انگیزه‌اش برای درخشش در عرصه جهانی بیشتر از گذشته است.

این تصمیم معصومی می‌تواند یکی از بحث‌برانگیزترین نقل‌وانتقالات ورزشی سال‌های اخیر در کشتی باشد؛ اتفاقی که بی‌تردید واکنش‌های فراوانی را در داخل و خارج از کشور به همراه خواهد داشت.