سایت خبری طلا

شمارش معکوس برای حمله آمریکا؛ سناتور آمریکایی، نقشه محرمانه کاخ سفید را لو داد

منبع: همشهری‌آنلاین


سناتور جمهوری‌خواه لیندسی گراهام، از احتمال حمله نظامی آمریکا به خاک ونزوئلا پرده برداشت؛ در حالی که کاخ سفید مدعی است هدف آن، «مبارزه با مواد مخدر» است! ناظران اما می‌گویند واشنگتن با این بهانه به‌دنبال ساقط‌کردن دولت مادوروست.


سناتور جمهوری‌خواه لیندسی گراهام، از احتمال حمله نظامی آمریکا به خاک ونزوئلا پرده برداشت؛ در حالی که کاخ سفید مدعی است هدف آن، «مبارزه با مواد مخدر» است! ناظران اما می‌گویند واشنگتن با این بهانه به‌دنبال ساقط‌کردن دولت مادوروست.

لیندسی گراهام سناتور جمهوری‌خواه در اظهاراتی از گسترش نظامی ارتش آمریکا در دریای کارائیب که به ادعای رئیس جمهور آمریکا علیه کارتل‌های مواد مخدر است، خبر داد و اعلام کرد: احتمال دارد این کار در آب‌های اطراف ونزوئلا در جریان بود به خاک این کشور کشیده شود.

به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای آمریکایی آکسیوس، گراهام در گفت وگو با خبرنگاران گفت: رئیس جمهور رئیس جمهور (آمریکا) قصد دارد نمایندگان کنگره را در جریان عملیات نظامی احتمالی علیه ونزوئلا و کلمبیا قرار دهد.

گراهام همچنین با بیان این ادعا که به نظر می‌رسد به این نتیجه رسیده است که زمان کنار رفتن نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا از قدرت فرا رسیده است.

این سناتور آمریکایی در ادامه مدعی که ارتش این کشور را که قصد مسموم کردن ایالات متحده را دارند، خواهند برد.

به نوشته پایگاه خبری آکسیوس، در مقابل قانونگذاران حامی کنگره آمریکا، شماری از سناتورها و نمایندگان جمهوری‌خواه و دموکرات این کشور نسبت به مشروعیت حقوقی ارتش آمریکا در دریای کارائیب و غیر شفافیت در کنگره ارائه شده است.

با وجود این انتقادات، گراهام پیشتر با بیان اینکه رئیس جمهور آمریکا برای استفاده از نظامی این کشور نیاز به اعلام جنگ رسمی از سوی ایالات متحده آمریکا ندارد، گفته است که در این خصوص اطلاعات بیشتری در اختیار قانونگذاران آمریکایی قرار خواهد گرفت.

سفیر ونزوئلا در سازمان ملل متحد پیشتر با ارسال نامه‌های اعضای شورای امنیت از این نهاد خواست تا نامشروع بودن حمله آمریکا به نام مبارزه با مواد مخدر را تائید کند.

بنا بر نامه‌ای پیش از این به خبرگزاری رویترز رسیده است، ونزولا از شورای امنیت سازمان‌های غیرقانونی که تا حمله مرگبار آمریکا به کشتی‌هایی هستند که در سواحل این کشور تردد می‌کنند، را اعلام کرده و بیانیه‌ای در حمایت از حاکمیت ونزوئلا صادر کند.

«ساموئل مونکادا» (ساموئل مونکادا) سفیر ونزوئلا در سازمان ملل، در نامه‌ای به ۱۵ عضو شورای امنیت که تاریخ این نامه مورخ روز چهارشنبه (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) بود، واشنگتن را به کشتن دست‌کم ۲۷ نفر در کشتی‌های غیرنظامی در عبور از آب‌های بین‌المللی آمریکا کرد.

بنابراین گزارش، وی از این شورا خواست تا درباره این تحقیق تحقیق کند تا «ماهیت نام شروع این موضوع مشخص شود». ونزوئلا خواستار آن است که در این زمینه بیانیه‌ای (از سوی شورای امنیت) صادر می‌شود تا بر اساس احترام نامحدود به حاکمیت، استقلال سیاسی و تمامیت ارضی کشور از جمله ونزوئلا، تاکید شود.