سایت خبری طلا

ترور یک فرمانده کلیدی حزب‌الله/ اسرائیل: او با ایران ارتباط داشت

منبع: همشهری‌آنلاین


ارتش اسرائیل اعلام کرد یکی از فرماندهان کلیدی حزب‌الله لبنان را که مسئولیت بازسازی سامانه دفاع هوایی این گروه را بر عهده داشت، ترور کرده است.


ارتش اسرائیل اعلام کرد یکی از فرماندهان کلیدی حزب‌الله لبنان را که مسئولیت بازسازی سامانه دفاع هوایی این گروه را بر عهده داشت، ترور کرده است.

سخنگوی ارتش اسرائیل ساعتی پیش مدعی شد که هواپیماهای تحت هدایت اطلاعات نیروی هوایی و شاباک، روز دوشنبه «حسن علی جمیل عطوی»، از فرماندهان کلیدی حزب‌الله در سامانه دفاع هوایی این گروه مقاومت را در منطقه نبطیه لبنان هدف قرار داده و به شهادت رسانده‌اند.

وی در ادامه مدعی شد که حسن عطوی مسئولیت مهم بازسازی و تجهیز سامانه دفاع هوایی حزب‌الله را بر عهده داشت و برای خرید تجهیزات و اجرای فرایند بازسازی سامانه مذکور، با ایران ارتباط و همکاری داشت.

سخنگوی ارتش اسزائیل در توجیه ترور این فرمانده حزب‌الله، اقدامات وی را نقض تفاهمات بین اسرائیل و لبنان دانست و تأکید کرد ترور عطوی ضربه‌ای دیگر به تلاش‌های حزب‌الله‌ برای بازسازی توان نظامی این سازمان محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: ارتش اسرائیل با قاطعیت به اقدامات خود برای رفع هرگونه تهدید علیه دولت اسرائیل ادامه خواهد داد.