سایت خبری طلا

وزیر نفت: تدابیر لازم درباره مکانیسم ماشه را در نظر گرفته‌ایم

منبع: تسنیم


وزیر نفت از اتخاذ تدابیر لازم برای مقابله با مکانیسم ماشه خبر داد.


به گزارش سایت طلا،محسن پاک‌نژاد وزیر نفت در حاشیه جلسه امروز دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در خصوص پیش‌بینی‌های دولت در زمینه مکانیسم ماشه بیان کرد: ما تدابیر لازم را در نظر گرفته‌ایم و اگر نیاز باشد در زمان مقتضی به آن عمل خواهیم کرد.

VID:20250924-491567746.mp4

وی در پاسخ به سؤال دیگری درباره تأثیر مکانیسم ماشه به‌روی صادرات نفت کشور گفت: بررسی‌های کامل انجام شده است و احتمال می‌رود تأثیر جدی در این زمینه نداشته باشد.

وزیر نفت اضافه کرد: اگر با شرایطی مواجه شویم که نیازمند تصمیم‌گیری و تدبیر تازه باشد، برنامه‌هایی را قطعاً در نظر خواهیم داشت.

پاک‌نژاد بیان کرد: مردم آگاه باشند که تیم فروش نفت کشور، حرفه‌ای‌ترین افراد را در اختیار دارد؛ به‌ویژه در ارتباط با مقابله با تحریم‌ها و به‌عبارت صحیح‌تر خنثی‌کردن تحریم‌ها. در روزهایی که پشت‌سر گذاشتیم، جلسات مفصلی با تیم تخصصی برگزار شده و تدابیری اتخاذ شده است. همه تلاش‌مان را به‌کار می‌گیریم و خیلی نگران نیستیم؛ مردم هم نگران نباشند، فروش نفت ادامه دارد و مشکلی نداریم.

وی اظهار داشت: اگر مفاد «اسنپ‌بک» را مطالعه کرده باشید، نکته مشخص این است که به‌صورت مستقیم بحثی درباره فروش نفت ندارد، بلکه موضوعات در حوزه‌های دیگری نظیر سوژه‌های تجاری، مالی، فروش، حمل‌ونقل دریایی مطرح است، در آن بخش‌ها ممکن است شرایطی فراهم شود که مقداری مشکلات ایجاد کند، اما برای آن‌ها نیز در زمان خود تدابیر لازم را به‌کار خواهیم بست.

پاک‌نژاد در پاسخ به سؤالی درباره بنزین سوپر اظهار کرد: تأمین بنزین سوپر تسریع شده است، در این زمینه مشکلات مربوط به تخصیص ارز که مانع اصلی بود، حل شده است و به‌زودی شاهد عرضه بنزین سوپر بین سوخت‌های ارائه‌شده در شهرهای بزرگ خواهیم بود.

وزیر نفت در ادامه در پاسخ به سؤال دیگری درخصوص تأمین سوخت ماشین‌آلات کشاورزی، اعلام کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای تأمین سوخت ماشین‌آلات کشاورزی متناسب با الگوی کشت در بخش‌های مختلف کشور، در یک کارگروه تخصصی جمع‌بندی و سهمیه‌ها تعیین می‌شود.

پاک‌نژاد عنوان کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، مجری تأمین این سهمیه‌ها است و ادامه تأمین نیز با همان مکانیزم موجود انجام خواهد شد.

انتهای پیام/