سایت خبری طلا

طلا گران شد/ بازار طلا شگفت زده شد

منبع: سایت طلا


پاول در سخنرانی خود در روز جمعه بازار را با بالا بردن احتمال کاهش نرخ بهره در ماه سپتامبر شگفت‌زده کرد. این اظهارات باعث بهبود شرایط سرمایه‌های مختلف ازجمله طلا شد.


به گزارش سایت طلا ،قیمت طلا امروز به دلیل  بالا رفتن احتمال کاهش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا در ماه سپتامبر به‌دنبال سخنرانی جروم پاول در اجلاس جکسون هالافزایشی شد.

قیمت هر اونس طلا امروز در لحظه تنظیم این گزارش با 42 دلار افزایش به 3370 دلار رسید.شاخص دلار 1 درصد پایین آمده و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا ارزان‌تر کرده‌است.

پاول در سخنرانی خود در روز جمعه بازار را با بالا بردن احتمال کاهش نرخ بهره در ماه سپتامبر شگفت‌زده کرد. این اظهارات باعث بهبود شرایط سرمایه‌های مختلف ازجمله طلا شد.

تاجران حالا 85 درصد احتمال می‌دهند نرخ بهره 25 واحد در ماه سپتامبر کاهش یابد. اظهارات پاول بیشتر بر اطلاعات آینده اشتغال و تورم آمریکا تمرکز داشت که قبل‌از اجلاس 16 و 17 سپتامبر فدرال رزرو منتشر می‌شود.

«تای وانگ»، معامله‌گر مستقل فلزات، گفت: پاول در هشتمین و آخرین سخنرانی خود در جکسون هول، بازار نگران را غافلگیر کرد و راه را برای کاهش نرخ بهره در سپتامبر باز کرد که باعث افزایش قیمت دارایی‌هایی از جمله طلا، شد. 

وی افزود: مهم است که ببینیم آیا هر اونس طلا، می‌تواند در روزهای آینده بالای ۳۴۰۰ دلار بماند یا خیر.

طلا معمولا در محیطی با نرخ بهره پایین عملکرد خوبی دارد زیرا هیچ بازدهی ندارد و نسبت به دارایی‌های دارای بهره جذاب‌تر می‌شود. در همین حال، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، جمعه گفت: اگر «لیزا کوک»، یکی از مقامات فدرال رزرو، استعفا ندهد او را اخراج خواهد کرد و تلاش‌هایش را برای اعمال نفوذ بر بانک مرکزی آمریکا تشدید کرد.

دراین‌بین، دونالد ترامپ در روز جمعه گفت لیزا کوک از مقامات ارشد فدرال رزرو را برکنار خواهد کرد. بدین‌ترتیب تلاش‌های وی برای تأثیرگذاری بر بانک مرکزی آمریکا شدت می‌گیرد.

بر اساس گزارش رویترز، تقاضای فیزیکی طلا در قطب‌های کلیدی آسیا تحت تاثیر نوسانات قیمت، هفته گذشته، همچنان ضعیف بود و جواهرفروشان در هند پیش از فصل مهم جشنواره، خریدهایشان را از سر گرفتند.

در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با 2.53 درصد افزایش به 39 دلار و 56 سنت رسید و پلاتین با یک افزایش 0.23 درصدی 1360 دلار و 78 سنت معامله می‌شود.