سایت خبری طلا

شوک به سرمایه گذاران با سقوط قیمت طلا

منبع: سایت طلا


قیمت طلا برای لحظاتی به کانال 3200 دلاری سقوط کزد و دوباره بازگشت.بازار، منتظر داده‌های شاخص هزینه‌های مصرف شخصی آمریکا است که قرار است روز جاری، منتشر شود و طبق نظرسنجی رویترز، پیش بینی می‌شود که این شاخص، ۰.۳ درصد بر مبنای ماهانه و ۲.۷ درصد بر مبنای سالانه، رشد کرده باشد.


به گزارش سایت طلا،قیمت طلای جهانی در معاملات امروز در آستانه جلسه مهم فدرال رزرو آمریکا برای تعیین نرخ بهره و همچنین گزارش‌های اشتغال این کشور هنوز در پایین ترین سطح یک ماهه قرار گرفته است.

قیمت هر اونس طلا در لحظه تنظیم این گزارش نسبت به روز گذشته در این لحظه با 24 دلار کاهش به 3302  رسید.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، چهارشنبه، مجموعه‌ای از اعلامیه‌های تعرفه‌ای، شامل تغییرات در تعرفه‌های تهدید شده قبلی بر واردات مس و واردات کالا از برزیل و پایان معافیت از تعرفه‌ها برای محموله‌های کوچک ارسالی به آمریکا را اعلام کرد.

ترامپ از توافق با کره جنوبی شامل اعمال تعرفه ۱۵ درصدی آمریکا بر واردات کالا از این کشور خبر داد و در عین حال، پس از اعلام اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر کالاهای هندی، مذاکرات جاری با هند را تائید کرد. رئیس جمهور آمریکا همچنین در مورد مذاکرات تجاری با چین، با ابراز خوش‌بینی، اظهار کرد که انتظار دارد به یک توافق منصفانه، دست یابد.

در همین حال، فدرال رزرو آمریکا، چهارشنبه، نرخ بهره را ثابت نگه داشت و اظهارات جروم پاول، رئیس بانک مرکزی آمریکا، پس از این تصمیم، انتظارات برای کاهش نرخ بهره در ماه سپتامبر را کاهش داد.

کلوین وانگ، کارشناس ارشد بازار می‌گوید: «شاید این احتمال وجود داشته باشد که فدرال رزرو به‌سوی سیاست‌های انبساطی حرکت کند و این موضوع در بازده اوراق خزانه‌داری نشان داده شده است؛ شاخص دلار نیز در حال حاضر با کاهش همراه شده است.» 

در حالی که شاخص دلار از اوج بیش از یک ماه اخیر خود عقب‌نشینی کرده است، بازده اوراق خزانه‌داری 10 ساله‌ آمریکا در نزدیکی پایین‌ترین سطح یک ماه اخیر خود نوسان دارد. 

عمدتا انتظار می‌رود فدرال رزرو نرخ‌ بهره خود را ثابت نگه دارد؛ آن هم با وجود درخواست‌های مکرر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا برای کاهش هزینه‌های استقراض.  با این حال، بازارها همچنان به کاهش نرخ‌ بهره در ماه سپتامبر امیدوار هستند. فلز زرد در محیط‌های با نرخ‌ بهره پایین عملکرد مطلوبی دارد. 

وانگ معتقد است:‌ «با توجه به اینکه گزارش‌های تورم و اشتغال آمریکا به‌زودی منتشر می‌شوند، اگر قیمت‌های طلا در پایان هفته معاملاتی جاری به بیش از 3,350 دلار در هر اونس برسد، این موضوع می‌تواند به‌طور بالقوه و دست‌کم در کوتاه‌مدت، شتاب تقویت قیمت‌ها را بازگرداند.»

بازار، منتظر داده‌های شاخص هزینه‌های مصرف شخصی آمریکا است که قرار است روز جاری، منتشر شود و طبق نظرسنجی رویترز، پیش بینی می‌شود که این شاخص، ۰.۳ درصد بر مبنای ماهانه و ۲.۷ درصد بر مبنای سالانه، رشد کرده باشد.

رشد اقتصادی آمریکا در سه ماهه دوم سال میلادی جاری، بیش از حد انتظار بهبود یافت، اما این نرخ، سلامت اقتصاد این کشور را بیش از حد ارزیابی کرد، زیرا واردات کمتر، عامل عمده این بهبود بوده و تقاضای داخلی با آهسته ترین روند در دو سال و نیم گذشته رشد کرده است.

بر اساس گزارش رویترز، در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره در سطح ۳۷ دلار و ۱۰ سنت، ثابت ماند. بهای هر اونس پلاتین با ۰.۳ درصد کاهش، به ۱۳۰۸ دلار و ۸۵ سنت رسید و هر اونس پالادیوم با ۰.۹ درصد افزایش، ۱۲۱۶ دلار و ۲۵ سنت معامله شد.

انتهای پیام