سایت خبری طلا

طلا و سکه گران شد/ این خبر در فضای مجازی به شدت تکذیب می شود

منبع: سایت طلا


رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت:خبر منتشر شده در فضای مجازی از قول رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران مبنی بر مردم با ثبت نام در پلتفرم ها سهمیه طلا دریافت کنند به شدت تکذیب می شود.


رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران در مصاحبه اختصاصی با سایت طلا گفت:قیمت اونس جهانی در معاملات امروز به دلیل تعطیلی بازارهای جهانی بدون تغییر 3366 دلار ثابت ماند اما در ایران قیمت طلا و سکه کمی گران شد این در حالی است که حباب سکه کاهشی شد و به 7 میلیون و 600 هزار تومان رسید.

وی درباره خبر انتشار یافته در فضای مجازی مبنی بر ثبت نام برای خرید طلای آب شده در پلتفرم ها گفت:این خبر به نقل از طرف رییس اتحادیه به شدت تکذیب می شود و متاسفانه این خبر توسط افراد کلاهبردار و سود جو منتشر شده و قطعا  از طریق مراجع ذیربط و قانونی پیگیری های لازم انجام خواهد شد.

بذرافشان خاطر نشان ساخت اتحادیه طلا و جواهر با فروش آنلاین طلا مخالف بوده و هست زیرا به صنعت طلا آسیب می زند و این خبر به شدت تکذیب می شود و مردم با توجه به شرایط پیش آمده به این خبرها توجه نکنند و اخبار و قیمت های دقیق را از طریق اتحادیه طلا و جواهر پیگیری کنند.

وی به مردم توصیه کرد به صورت حضوری و فیزیکی از واحدهایی که مورد تایید اتحادیه هستند اقدام به خرید و فروش طلا کنند و از خرید و فروش در فضای مجازی به شدت دوری کنند.

به گزارش سایت طلا،در بازار ایران امروز قیمت سکه طرح جدید با یک میلیون و 200 هزار تومان افزایش،قیمت سکه طرح قدیم با یک میلیون و 100 هزار تومان افزایش، قیمت نیم سکه با یک میلیون تومان افزایش،قیمت ربع سکه با دو میلیون و 400 هزار تومان افزایش ،قیمت سکه های بانک مرکزی با 500 هزار تومان افزایش ، هر گرم طلای 18عیار نیز با 152 هزار تومان افزایش نسبت روزگذشته در این لحظه داد و ستد می شود.

قیمت طلا و سکه 1 تیرماه 1404 در بازار ایران به شرح جدول زیر به تومان می باشد

سکه بهار آزادی طرح جدید 80/700/000
سکه بهار ازادی طرح قدیم 75/200/000
سکه نیم بهار آزادی 44/500/000
سکه ربع بهار آزادی 26/900/000
سکه گرمی 15/000/000
مظنه تهران 32/500/000
هر گرم طلای ۱۸ عیار 7/502/000
اونس جهانی 3366