سایت خبری طلا

رئیس سازمان اطلاعات سپاه به شهادت رسید

منبع: ایرنا


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه ای اعلام کرد: رئیس سازمان اطلاعات سپاه در حمله رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.


به گزارش سایت طلا، در اطلاعیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آمده است:

انا من المجرمون منتقمون
🔹به استحضار ملت شریف ایران می رساند، ارتش رژیم سفاک متوهم صهیونی امروز به تعرضات و شرارت های خود علیه ایران اسلامی ادامه داد. بار دیگر هویت رذل و تروریستی خود را با هدف گیری مردم عزیز در اماکن مسکونی و ترور و شهادت سه تن از سربازان گمنام امام زمان عج و سرداران مجاهد اطلاعاتی، شهیدان محمد کاظمی، حسن محقق و محسن باقری آشکار ساخت.

🔹رزمندگان نیروی هوافضای سپاه در ادامه پاسخ های کوبنده به ویژه در انتقام از جنایات های امروز رژیم تروریستی، با اجرای موج جدیدی از عملیات موشکی ، مراکز اطلاعاتی رژیم غاصب را بعنوان مرحله سوم عملیات وعده صادق ۳ مورد هدف قرار دادند.

🔹حامیان این رژیم جنایتکار بدانند، همچنان عملیات های موثر و هدفمند علیه اهداف حیاتی این رژیم جعلی تا نابودی کامل آن ادامه خواهد یافت.
ومن نصر الا من عندالله عزیز الحکیم