سایت خبری طلا

چگونه از صندوق‌های طلا در بورس طلا بخریم؟

منبع: ایسنا


خرید و نگهداری فیزیکی طلا اگر چه ممکن است مزیت‌هایی داشته باشد اما با توجه به ریسک و هزینه‌های نگهداری ممکن است این منافع را کمتر کند؛


خرید و نگهداری فیزیکی طلا اگر چه ممکن است مزیت‌هایی داشته باشد اما با توجه به ریسک و هزینه‌های نگهداری ممکن است این منافع را کمتر کند؛ در این میان صندوق‌های طلای بورسی بر خلاف سایت‌های متفرقه، از بازار شفاف و واحدهای نظارتی متنوعی برخوردار هستند که با دریافت یک کد معاملاتی ارز از کارگزاران بورس به راحتی می‌توان وارد خرید و فروش آن شد.

به گزارش سایت طلا،بسیاری افراد تصور می‌کنند خرید فیزیکی طلا تنها روش ممکن برای حضور در این بازار است، اما امروزه روش‌های متنوع‌تری برای سرمایه‌گذاری در طلا وجود دارد. از خرید طلای فیزیکی گرفته تا استفاده از ابزارهای مالی مانند صندوق‌های طلا که هر کدام مزایا و معایب خود را دارند.  

چه مقدار پول برای شروع نیاز است؟

بسیاری تصور می‌کنند برای ورود به بازار طلا نیاز به سرمایه زیادی دارند، اما این‌گونه نیست و حتی با سرمایه‌های کوچک هم می‌توان وارد بازار طلا شد، به‌ویژه با ابزارهایی مانند صندوق‌های قابل معامله طلا که امکان خرید واحدهایی با قیمت‌های پایین‌تر را فراهم می‌کنند. اما نکته مهم این است انتخاب روش مناسب سرمایه‌گذاری، به میزان دانش مالی، سطح ریسک‌پذیری و هدف سرمایه گذاران بستگی دارد.

صندوق طلا چیست؟

اگر نمی‌خواهید درگیر خرید و نگهداری طلای فیزیکی شوید، صندوق‌های سرمایه‌گذاری مبتنی بر طلا (ETF های طلا) یکی از بهترین گزینه‌ها برای افرادی که به دنبال سرمایه گذاری در بازار طلا هستند، باشد. این صندوق ها بر مبنای شمش، سکه یا ترکیبی از هر دو است.

مزیت آنها این است که با دریافت یک کد معاملاتی ارز از کارگزاران بورس به راحتی می توان خرید و فروش طلا انجام داد که از پرداخت مالیات هم معاف می شود و به این صورت مشکلی از بایت کلاهبرداری و سرقت پیش نمی آید.

چه نوع طلایی در صندوق‌های طلا بورسی عرضه می‌شود؟

خرید و نگهداری فیزیکی طلا اگر چه ممکن است مزیت‌هایی داشته باشد اما با توجه به ریسک و هزینه‌های نگهداری ممکن است این منافع را کمتر کند. از آنجاکه دارهایی‌های طلا به دلیل نوسان قیمتی که دارد کالای پر ریسکی محسوب می‌شود؛ صندوق‌های طلای بورسی بر خلاف سایت‌ها از بازار شفافی برخوردار هستند و واحدهای نظارتی متنوعی دارند و تحت نظارت سازمان بورس هستند.

همین موضوع سبب می‌شود خریدارها و فروشنده‌ها بتوانند اطمنیان خاطر داشته باشند که چه طلایی را با چه استانداردی خریداری کنند.

طبق اعلام سازمان بورس، درباره صندوق‌های طلا در بورس باید گفت بالغ بر ۲۰ صندوق طلا در بازار سرمایه کشور فعال است و هر دارایی طلایی که از بورس خریداری می‌شود به پشتوانه طلای ۲۴ عیار آزمایش شده و در خزانه‌های بورس کالا قرار دارد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد در معاملات طلا در بازار آزاد از خریداران مالیات گرفته می‌شود اما معاملات طلای بورسی از مالیات معاف است. بورس کالا برای پاسخ به نیاز سرمایه‌گذاران ساعات معاملاتی صندوق‌های طلا را از ساعت ۱۵ تا ۱۸ افزایش داده تا مردم بتوانند از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۸ دربازار طلا سرمایه‌گذاری کنند.  

انتهای پیام