به گزارش سایت طلا، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده است که متقاضیان دارای مجوز مشاغل خانگی میتوانند در بازه زمانی تعیینشده نسبت به دریافت وامهایی با نرخ بهره پایین اقدام کنند.
VID:20250505-491566791.mp4
این تسهیلات با هدف حمایت از توسعه کسبوکارهای کوچک و خانگی و ایجاد اشتغال پایدار در سراسر کشور ارائه میشود. رشتههای متعددی مانند تولیدات غذایی، پوشاک، صنایعدستی و خدمات دیجیتال مشمول این طرح حمایتی هستند و فرصت مناسبی برای راهاندازی یا گسترش فعالیتهای اقتصادی در فضای منزل فراهم شده است.
مبلغ و سقف وام مشاغل خانگی
حسینی در عین حال به مبلغ وام مشاغل خانگی و سقف آن اشاره کرد و گفت: معمولا برای مشاغل خرد و خانگی طبق مصوبههای قبل تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان به افراد مستقل و بر اساس طرحی که میدهند، پرداخت میکنیم و تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان برای رستههای خاصی که مشخص شده طبق تفاهمی که دستگاهها با بانک مرکزی دارند، اختصاص میدهیم.
معاون اشتغال وزارت کار تصریح کرد: یک بخش هم تحت عنوان پشتیبان داریم که تا سقف ۴ میلیارد تومان امکان پرداخت با نرخ ۴ درصد را داشته و فرایند خاص خودش را دارد به این نحو که کسانی که می خواهند از این تسهیلات استفاده کنند میتوانند به سایت وزارت اقتصاد بخش مشاغل خانگی مراجعه کنند و به عنوان نیروی پشتیبان احراز شوند. اگر بتوانند زنجیرهای از کسب و کارها را با خود همراه داشته باشند تا سقف ۴ میلیارد تومان از این تسهیلات برخوردار میشوند.
در سالهای گذشته وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تلاش کرده تا با اتصال مشاغل خانگی به بازار کار در جهت احیای مشاغل خانگی و توسعه کسب و کارهای خرد و خانگی اقدام کند. هر چند که مشاغل خانگی همواره به عنوان یک شغل کوچک مظلوم واقع شده اما باید با هم افزایی و همراهی و مشارکت جمعی در جهت احیای مشاغل خانگی اقدام کرد.
پیشتر احمد میدری - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی - از افزایش ۴۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی در سال جاری خبر داده و گفته بود: سال گذشته تنها ۵۰ درصد تسهیلات مشاغل خانگی اجرایی شد، ولی امسال تلاش میکنیم حداقل نسبت به سال گذشته تسهیلات مشاغل خانگی و مشاغل خرد رشد یابد.
به گزارش سایت طلا، در حال حاضر یکی از بهترین و کارآمدترین راهکارها برای کاهش نرخ بیکاری به ویژه بیکاری زنان و فارغالتحصیلان، اشتغال خانگی است. کسب و کارهای خانگی علاوه بر اشتغالزایی موجب کسب درآمد و افزایش رفاه نسبی خانوار میشود. پایین بودن هزینه، ریسک کم، افزایش بهرهوری و سهولت دریافت مجوز از مهمترین مزایای ایجاد کسب و کارهای خانگی به شمار میرود.