سایت خبری طلا

اقدام آمریكا به چاپ دلار بی پشتوانه، دزدی از ذخائر کشورهاست

کارشناس مسائل استراتژیک گفت: چاپ دلار روی کاغذ سفید ِ بی ارزش و بدون پشتوانه در آمریکا، دزدی از ذخائر کشورهای دیگر است.




محمدحسن قدیری ابیانه در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر افزود: در موضوع تجارت جهانی، قوانینی وضع شده است که کالاها یارانه ای نباشد و تجارت آزاد باشد تا مزیت های هر کشور رشد کند.

قدیری ابیانه گفت: اما برخی کشورها مایلند به شیوه های مختلف، اقتصاد کشورشان را تقویت کنند، به طور نمونه چین سعی کرده است، ارزش پول خود را پائین نگه دارد، تا برای کشورهای خارجی که با ارز خارجی کالاهای چینی می خرند، ارزان تر تمام شود و بازار بزرگ تری هم برای چین ایجاد شود.

وی افزود: همین موضوع سبب شده است، کالاهای چینی بازار جهان را در بسیاری کشورها به دست گیرند به طوری که بسیاری از صنایع و تولیدات این کشورها در معرض خطر قرار گرفته و بیکاری نیز در این کشورها افزایش یافته است.

این کارشناس مسائل اقتصادی گفت: به همین علت کشورهای مختلف به چین فشار می آورند، تا ارزش پول خود را افزایش دهد و اندکی از رونق بازار این کشور در جهان کاهش یابد.

محمد حسن قدیری ابیانه افزود: این در حالیست که آمریکا با بحران شدید مالی مواجه و به کشورهای مختلف همچون چین بدهکار است و با توجه به اینکه ذخائر بسیاری از کشورها همچون چیــن به دلار است، آمریکا نیز برای بازگرداندن بدهی های خود، اسکناس های بدون پشتوانه چاپ کرده که این اقدام، نوعی دزدی از ذخائر کشورهای دیگر است.

قدیری ابیانه تصریح کرد: آمریکا با چاپ اسکناس های بی اعتبار، نوعی جنگ ارزی براه انداخته است.

وی افزود: درگذشته "دلار" واحد پول بین المللی کشورهای مختلف بود، اما با انتشار "یورو" بسیاری از کشورها با این ارز معامله می کنند، ولی به علت اعمال نفوذ آمریکا، همچنان ذخائر بسیاری از کشورها به دلار است و برخی از کشورها همچنان با "دلار" معامله می کنند.

این استاد دانشگاه بار دیگر گفت: آمریکا بدهکاری های بسیاری به کشورهای خارجی همچون چیــن دارد، به همین علت ، با چاپ اسکناس روی کاغذ سفید بی ارزش و بدون پشتوانه سعی می کند، به جای این که در مقابل دلارهایی که بدهکار است، ثروت واقعی واگذار کند، کاغذ چاپ شده دلار واگذار کند.

محمد حسن قدیری ابیانه تصریح کرد: کشورهای دیگر هم دریافته اند که این حقه بازی آمریکا به شدت به ضررشان است.

قدیری ابیانه گفت: دو علت مهم اقدام دولت آمریکا به چاپ دلار بدون پشتوانه کرده، نخست وجود بحران اقتصادی در آمریکاست و دوم اینکه این کشور می خواهد، بحران اقتصادی خودش را از جیب ملت های دیگر کاهش دهد.

وی افزود: در این بین کشورهایی که ذخائرشان به دلار است به شدت زیان می کنند و ثروت آنها به غارت می رود و دلار هم در بازار جهانی بی اعتبار می شود.

قدیری ابیانه گفت: این در حالیست که این موضوع پیامدهای منفی بسیاری برای اقتصاد آمریکا در پی خواهد داشت و روز به روز خواسته جهانی برای کنار گذاشتن دلار افزایش می یابد.

وی افزود: این موضوع نشان دهنده کاهش بیش از پیش دلار در معاملات بین المللی است که البته جهان باید به فکر جایگزینی مناسب برای دلار هم باشد که "طلا" می تواند یکی از جایگزین ها باشد.

این کارشناس مسائل اقتصادی و استراتژیک تصریح کرد: آمریکا تلاش می کند،با اعمال نفوذ بر کشورهای مختلف، مواضع کشورها را تعدیل کند و راه خود را ادامه دهد.

محمد حسن قدیری ابیانه افزود: به هر حال، جهان گرفتار بحران اقتصادی و سوء استفاده های آمریکا با انتشار دلار غیر معتبر، بی ارزش و بدون پشتوانه شده است و این در حالیست که "ایــــران" دارای اقتصادی رو به رشد است که باید در همه مجامع جهانی همچون گروه 20 و شورای امنیت حضوری راهگشا داشته باشد و کسی که از نبود حضور ایران در این مجامع ضرر می کند، ملت های جهانند.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه اکنون لیبرالیســم به پایان راه رسیده است، افزود: "فرانسیس فوکویاما" تئوری پرداز آمریکائی سعی می کرد، مسئله پایان تاریخ را مطرح کند، اما باید گفت که به جای پایان تاریخ، ما به پایان لیبرالیسم رسیده ایم و جهان در پی راه حل های درستی می گردد تا جایگزین این تئوری های ناکارآمد شود.

محمدحسن قدیری ابیانه گفت: جمهوری اسلامی ایران می تواند در حل مسائل جهانی راه حل های خوب و بهتری ارائه دهد.

این کارشناس مسائل اقتصادی در پایان این گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر گفت: البته طبیعی است که این کشورها (کشورهای عضو گروه 20، شورای امنیت و غیره ) نخواهند گذاشت کشورمان عضو این مجامع شود، زیرا می دانند، ایران هرجا حضور داشته باشد، با بیان مواضع حق طلبانه اش، برای زور مندان مشکل ساز می شود.