سایت خبری طلا

سیف 3 برنامه اقتصادی امسال دولت را اعلام کرد

رئیس کل بانک مرکزی کشورمان درجلسه مشترك روسای کل بانک های مرکزی منطقه خاور میانه و آفریقای شمالی با مدير عامل صندوق بين الملي پول دیدار کرد و گفت: در چند سال آينده شاهد تغييرات ساختاري مهمي در اقتصاد ايران خواهيم بود كه رشد اقتصادي با ثبات و غير تورمي كه كليه مردم ايران، منطقه و دنيا را منتفع خواهد كرد، به همراه خواهد داشت.




بانک مرکزی اعلام کرد: ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی کشورمان روز یکشنبه 24 فروردین 1393 در جلسه مشترک روسای کل بانک های مرکزی منطقه خاور میانه و آفریقای شمالی با مدیر عامل صندوق بین الملی پول شرکت کرد. این جلسه به منظور تبادل نظر در خصوص چالش های موجود در منطقه تشکیل شد.

در این جلسه رئیس کل بانک مرکزی طی سخنانی با اشاره به تنوع منابع و ظرفیت های اقتصادی، ارزیابی ها و کمک های فنی صندوق بین المللی پول را در حل چالش های مختلف موجود در این منطقه مفید دانست.

وی همچنین از تلاش های صندوق و مدیریت اجرایی آن نهاد در حمایت از کشورهای عرب در حال گذار جهت دستیابی به ثبات اقتصادی و تامین نیازهای اقتصادی تقدیر کرد.

در خصوص کشور ایران نیز وی سیاست های مورد نظر ریاست جمهور را دستیابی به ثبات اقتصادی کلان، افزایش رشد اقتصادی بالقوه وایجاد فرصت های اشتغال اعلام نمود.

رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به برنامه های در دست اقدام منجمله یکسان سازی نرخ ارز، اصلاحات بخش بودجه ای و مرحله دوم برنامه هدفمندی یارانه ها اشاره کرد و اظهار داشت: عمیقا اعتقاد دارد طی چند سال آینده شاهد تغییرات ساختاری مهمی در اقتصاد ایران خواهیم بود که رشد اقتصادی با ثبات و غیر تورمی که کلیه مردم ایران، منطقه و دنیا را منتفع خواهد کرد، به همراه خواهد داشت.