سایت خبری طلا

تداوم آثار انتخابات ریاست جمهوری بر قیمتها در بازار + جدول قیمتها

سایت طلا: امروز قیمت طلا و ارز در بازار با افت بها همراه بود، این در حالیست که روز گذشته بازار شاهد رشد قیمتها پس از شوک حماسه انتخابات بود.



به گزارش سایت طلا، پس از افت شدید بهای طلا و ارز در اولین روز پس از اعلام نتیجه انتخابات، طی دو روز اخیر قیمتها در بازار با نوسان همراه بوده است و گمانه زنی های سیاسی بر افت و خیز قیمتها در بازار افزوده است.

براساس این گزارش، امروز هر قطعه سکه بهار آزادی با کاهش 26 هزار تومانی به یک میلیون و 234 هزار تومان رسید. این در حالیست که روز گذشته بازار شاهد رشد 35 هزار تومانی سکه طرح جدید بود.
هر مثقال طلای 17 عیار نیز در بازار امروز با افت 7هزار و 500تومان، 513 هزار تومان معامله شد.

گزارش سایت طلا حاکیست، هر گرم طلای 18 عیار که روز گذشته 2500 تومان افزایش یافته بود، امروز با کاهش 1800 تومان به 117 هزار و 500 تومان رسید.

*قیمتهای امروز:

اونس جهانی . . . . . . . . . . . 1387 دلار
هرمثقال طلای 17 عیار(مظنه) . . . . 509.500 تومان
یک گرم طلای 18 عیار . . . . . . . . 118.300 تومان
یک قطعه سکه طرح قدیم . . . . . . 1.210.000 تومان
یک قطعه سکه طرح جدید . . . . . . 1.234.000 تومان
نیم سکه . . . . . . . . . . . . . 667.000 تومان
ربع سکه . . . . . . . . . . . . . 416.000 تومان
سکه گرمی . . . . . . . . . . . . 2850.000 تومان
دلار . . . . . . . . . . . . . . . 3480 تومان
یورو . . . . . . . . . . . . . . . 4670 تومان
پوند انگیس . . . . . . . . . . . . 5530 تومان
درهم امارات . . . . . . . . . . . 954 تومان


از بازار آزاد ارز نیز خبر می رسد که قیمتها این روزها دچار سردگمی شده و علیرغم افت شدید بها پس از انتخابات، این روزها با نوسان همراه است. هر دلار امروز در صرافی ها به قیمت 3480 تومان بفروش رسید.
در همین حال میرکاظم فاطمی کارشناس بازار ارز و طلا به ایسنا گفت : بازار این احتمال را می‌دهد که روابط سیاسی ایران با کشور‌های دیگر بهبود یابد، و پیش بینی می‌شود تا چند روز آینده قیمت ارز به یک ثبات نسبی برسد و کاهش قیمت ارز و سکه به طور تدریجی تا پایان دولت فعلی ادامه یابد.

این گزارش می افزاید، افت و خیز نسبی قیمتها در بازار داخل طی چند روز اخیر در حالیست که اونس جهانی در این مدت تغییر چندانی نداشته است، و هر اونس طلا در محدوده 1387 تا 1392 دلار باقی مانده است.
کارشناسان اونس طلا را به مثابه یک قهرمان ورزشی می دانند که دیگر توانایی افزایش قیمت را ندارد، و احتمال کاهش قیمت طلا در ماه های آینده را بیشتر از افزایش آن می دانند.

بر پایه این گزارش جریان نتیجه انتخابات سینگال های مثبتی را برای بورس نیز به ارمغان آورد، که این امر می تواند ارمغان بهبود اوضاع اقتصاد و شرکت ها را در آینده به نمایش بگذارد. به طوریکه از شروع داد وستد از اولین هفته جاری بورس و فرابورس، اکثر شرکت ها با رشد قیمت سهام مواجه شده و در پایان معاملات هم همه متغیرهای اصلی معاملات با رکوردهای تازه دیگری به ثبت رسیدند.

گفتنی است قرار داد آتی سکه طلا، تحویل شهریورماه 92 از امروز دوشنبه راه اندازی و قابل معامله می باشد./ج